• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
8 φωτογραφίες »

Στο εμπρόσθιο μέρος το αυτοκίνητο έχει λεπτά LED φώτα ημέρας.

Διέρρευσε το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

5.312 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2020

Το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross μετράει αντίστροφα προκειμένου να κάνει την επίσημη εμφάνισή του, ωστόσο εικόνες του ιαπωνικού SUV διέρρευσαν και σας τις παρουσιάζουμε.


Όπως βλέπουμε στις εικόνες, στο εμπρόσθιο μέρος το αυτοκίνητο έχει λεπτά LED φώτα ημέρας που φαίνονται ως συνέχεια της γρίλιας, ωστόσο ακριβώς από κάτω, στις δύο άκρες κυριαρχούν τα μεγάλα ανοίγματα που φιλοξενούν τα επιπλέον φωτιστικά σώματα, όπως τους κύριους προβολείς. Το πίσω άκρο βλέπει μια δραστική αλλαγή στο στυλ. Στο πίσω μέρος βλέπουμε τα φωτιστικά σώματα να είναι εμπνευσμένα από το e-Evolution, το πρωτότυπο ηλεκτρικό SUV που παρουσιάστηκε για πρώτη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2017, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε και σε αυτό του Λος `Αντζελες. 
 
Παρατηρούμε πως ανασχεδιασμένοι είναι και οι δύο προφυλακτήρες, ενώ με επιφύλαξη λόγω της κακής ποιότητας των εικόνων, ελαφρώς διαφορετικά πρέπει να είναι τόσο η πόρτα του χώρου αποσκευών, όσο και η αεροτομή στο τέλος της οροφής. Τέλος, νέες είναι οι ζάντες, όπως και οι πλαϊνοί καθρέπτες.
 
Από κει και πέρα το ανανεωμένο Eclipse Cross θα αποκτήσει και μία Plug-In υβριδική έκδοση. Το εν λόγω μοντέλο θα μπορούσε να διαθέτει το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το τρέχον Outlander PHEV, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό. Από κει και πέρα ο 1,5 λίτρων κινητήρας βενζίνης πιθανότατα θα παραμείνει στη διάθεση του μοντέλου.
 
Μετά τη διαρροή των εικόνων το πιθανότερο είναι πως το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του.

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  ECLIPSE CROSS