Διέρρευσε το νέο Land Rover Range Rover
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το νέο Land Rover Range Rover

2.985 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2021)

Η νέα γενιά του Land Rover Range Rover θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο εικόνες του μοντέλου διέρρευσαν και μας δίνουν μία πρώτη ματιά στην 5η γενιά του SUV.

Έχοντας κυκλοφορήσει από το 2012, το Range Rover είναι εύκολα το παλαιότερο μοντέλο στην κατηγορία των πολυτελών SUV. Ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει πολύ σύντομα αφού η βρετανική μάρκα έχει έτοιμη τη νέα γενιά. Μάλιστα πριν το ντεμπούτο του SUV ήρθαν στη δημοσιότητα εικόνες, χαμηλής ανάλυσης, που μας δίνουν μία πρώτη ματιά, πριν τις 26 Οκτωβρίου όταν και θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι πως η νέα γενιά του Range Rover ακολουθεί έναν εξελικτικό σχεδιασμό του υπάρχοντος μοντέλου, διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά που το έχουν καταστήσει δημοφιλές. Στο πίσω μέρος φαίνεται πως έχουν γίνει οι περισσότερες αλλαγές, καθώς στη θέση των ογκωδών φωτιστικών σωμάτων, υπάρχουν πλέον λεπτές κάθετες μονάδες που όταν δεν φωτίζονται έχουν μαύρη απόχρωση και ενώνονται με μία ορίζοντα μπάρα που φιλοξενεί την ονομασία Range Rover.
 

Νέα πλατφόρμα και ηλεκτρισμένο

Το νέο Range Rover αναμένεται να βασιστεί στην πλατφόρμα MLA της Jaguar Land Rover. Έχοντας και έκδοση με μακρύ μεταξόνιο, θα προσφέρεται με μια ποικιλία κινητήρων. Εκτός από βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, θα έχει επίσης μια Plug-In υβριδική επιλογή και φήμες λένε ότι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο είναι στα σκαριά. Το τελευταίο πιθανότατα να φτάσει αργότερα στον κύκλο ζωής του μοντέλου, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης μια έκδοση επιδόσεων που φέρεται να είναι εφοδιασμένη με τον twin-turbo κινητήρα V8 4,4 λίτρων της BMW.
 

Μεγαλύτερη καμπίνα και σύγχρονες τεχνολογίες

Από κει και πέρα μετάβασή του στη νέα πλατφόρμα συνηγορεί με περισσότερο χώρο στην καμπίνα. Εκεί, όπως φαίνεται στις εικόνες, θα μπορεί κάποιος να βρει το τελευταίο και πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του οδηγού, Pivi Pro της Land Rover και πρόσθετες τεχνολογίες. Σύμφωνα με τις φήμες, δεν αποκλείεται μία από αυτές να είναι και η τετραδιεύθυνση, ωστόσο αυτό μένει να φανεί.
 
Το νέο Range Rover θα κυκλοφορήσει στις αγορές στις αρχές του επόμενου έτους.

Αποκαλυπτήρια πριν το επίσημο ντεμπούτο
-Αυτό είναι το νέο Land Rover Range Rover.
-Παρόμοιος σχεδιασμός μπροστά, περισσότερες αλλαγές πίσω.
-Νέα πλατφόρμα και πιο σύγχρονες τεχνολογίες.
-Πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου.
Πως σου φαίνεται η 5η γενιά του βρετανικού SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center