Μία εικόνα που δείχνει το εμπρόσθιο μέρος του ολοκαίνουργιου Lexus ES διέρρευσε, δείχνοντας μας τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία του επερχόμενου μοντέλου.

Διέρρευσε το νέο Lexus ES

2.333 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2018)

Μία εικόνα που δείχνει το εμπρόσθιο μέρος του ολοκαίνουργιου Lexus ES διέρρευσε, δείχνοντας μας τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία του επερχόμενου μοντέλου.

Όπως μπορούμε να δούμε η γενική εικόνα στον πρόβολο του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες, με την μάσκα και τους προβολείς να έχουν πάρει έμπνευση από το μεγαλύτερο σεντάν, LS, υπάρχοντας βεβαίως και κάποιες διαφοροποιήσεις όπως στα LED φώτα ημέρας.
 
Από κει και πέρα σε ότι αφορά άλλα στοιχεία του ιαπωνικού μοντέλου, το νέο Lexus ES θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Toyota (TNGA), και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που επικαλούνται τα διεθνή μέσα θα παρουσιαστεί πιο ευρύχωρο αλλά και εξοπλισμένο  με περισσότερα συστήματα ασφαλείας, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.   
Όσον αφορά τις μονάδες ισχύος, φήμες θέλουν το μοντέλο στη βασική του έκδοση να έρχεται με ένα κινητήρα 3.5 λίτρων που θα προσφέρει 271 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένας V6 που θα ανεβάζει την ισχύ στα 305 άλογα. Επιπλέον λόγος γίνεται και για μία υβριδική έκδοση που θα αντικαταστήσει το υπάρχον ES 300h.
 
Τέλος σε ότι αφορά το πότε πρόκειται να δούμε το νέο Lexus ES, κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να μην αργεί, με το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο να είναι ο πιο πιθανός προορισμός του ιαπωνικού σεντάν, όντας προγραμματισμένο για τις 25 Απρίλιου.

Toyota
moto