Opel Crossland Vs Seat Arona: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

11.058 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2023)
Σταθερότητα, μειωμένες κλίσεις και καλύτερη πληροφόρηση σε σχέση με το παρελθόν έφεραν οι ρυθμίσεις στην ανάρτηση του ανανεωμένου Opel Crossland.
2 Φωτογραφίες »

Σταθερότητα, μειωμένες κλίσεις και καλύτερη πληροφόρηση σε σχέση με το παρελθόν έφεραν οι ρυθμίσεις στην ανάρτηση του ανανεωμένου Opel Crossland.

Opel Crossland Vs Seat Arona: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: Αποτελεσματικά και ευέλικτα

Με μικρό κύκλο στροφής και ησυχία μέσα στην καμπίνα στα 100 χλμ., Opel Crossland και SEAT Arona ικανοποιούν με την οδική τους συμπεριφορά σε πόλη και ταξίδι, αντίστοιχα. Στο ανανεωμένο Opel Crossland αρέσει η αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός, χάρη σε κάποιες τροποποιήσεις στην ανάρτηση όπου και βελτιώθηκαν τα στάδια συμπίεσης και απόσβεσης των αμορτισέρ. Κάπως έτσι, το γερμανικό SUVάκι έχει περιορισμένες κλίσεις στις γρήγορες στροφές, δεν ταλαντεύεται στις μεγάλες κυματοειδείς ανωμαλίες και είναι πιο σταθερό σε σχέση με πριν στις δυναμικές αλλαγές πορείας. Θα θέλαμε καλύτερη επίδοση στα φρένα (39,5 μ. από τα 100 χλμ.).
 
Στο φρενάρισμα πανικού, το SEAT Arona «κοκκάλωσε» στα 38,6 μ., παρά την παρουσία ταμπούρων στους πίσω τροχούς. Από εκεί και πέρα, η ανάρτηση του μοντέλου εξασφαλίζει άνεση και υψηλά επίπεδα ποιότητας κύλισης, μολονότι αντιλαμβάνεσαι στις υψηλές στροφές τον κραδασμό και το «γρέζι» του κινητήρα. Ακριβές και άμεσο είναι το τιμόνι του ισπανικού B-SUV, με τα 190 χλστ. απόστασης από το έδαφος να δίνουν περιθώρια και για εξορμήσεις σε ήπιες off-road διαδρομές.

Μάρκα/Μοντέλο Opel Crossland Seat Arona
Εγγύηση (χρόνια) 5 4
Έκδοση εξοπλισμού EDITION XPERIENCE
Τιμή    
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη
Κατανάλωση-ρύποι 10 10
Ενεργητική Ασφάλεια-Φρένα 9 9
Παθητική Ασφάλεια 10 10
Value For Money 8 8
Αξιοπιστία- Συχνότητα βλαβών 8 8
Κινητήρας-επιδόσεις 8 7
Εικόνα-Ποιότητα-Τεχνολογία 8 8
Ανεση-Χώροι-Πρακτικότητα 8 8
Μεταπωλητική Αξία 8 8
Τελική Βαθμολογία 179 178
Οδική Συμπεριφορά 8 9
Αισθηση πολυτέλειας 72% 68%

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Opel Crossland Vs Seat Arona
Σελίδα 3Opel Crossland Vs Seat Arona: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Opel Crossland και Seat Arona
Σελίδα 5Συγκριτικό Opel Crossland Vs Seat Arona: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
home pro
test center