Η Giulia Quadrifoglio ανακηρύχθηκε Best Sports and Performance Car στα βραβεία Car of the Year, του βρετανικού περιοδικού What Car.

H Alfa Romeo Stelvio κέρδισε τον τίτλο Premium SUV στην εναρκτήρια εκδήλωση των Βραβείων CCT100 που διοργάνωσε η εταιρία Company Car Today.

2 βραβεία για Stelvio & Giulia Q

4.223 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2018)

Η Alfa Romeo συνεχίζει να σαρώνει βραβεία και διακρίσεις, μετά και το καρέ των επιτυχιών στο Best Car 2018 από το οποίο έφυγε έχοντας στις βαλίτσες της τέσσερα «έπαθλα».

Η Giulia Quadrifoglio ανακηρύχθηκε Best Sports and Performance Car στα βραβεία Car of the Year, του βρετανικού περιοδικού What Car, ενώ η Stelvio θριάμβευσε στην κατηγορία Premium SUV στην πρώτη έκδοση των Βραβείων CCT100 της εταιρείας Company Car Today. Tο sport sedan ελέγχθηκε από ομάδα εμπειρογνωμόνων του What Car? υπερτερώντας άλλων σημαντικών ανταγωνιστών. Ο τίτλος "Best Sports and Performance Car" είναι ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά διακρίσεων επί βρετανικού εδάφους (σ.σ. Η Giulia  έχει κερδίσει  επτά βραβεία στην κατηγορία της στο Ηνωμένο Βασίλειο στη  διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών).
 
Εξοπλισμένη με το Bitrubo V6 βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,9 λτ. με 510 άλογα η ιταλική φίρμα υπερηφανεύεται για αυτή την έκδοση, χαρακτηρίζοντας της ως κορυφαία στην κατηγορία της, έχοντας σχέση βάρους/ισχύος της τάξεως των 2.99 κιλών ανά ίππο χάρη στην εκτεταμένη χρήση υλικών με εξαιρετικά μικρό βάρος, όπως τα ανθρακονήματα, για τον ουρανό, το καπό, τον εμπρόσθιο διαχωριστή, τον πίσω διαχύτη και τα ένθετα των πλευρικών μαρσπιέδων.
 

Το βάρος της έκδοσης Quadrifoglio μπορεί να μειωθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας δύο εξαρτήματα τα οποία είναι διαθέσιμα στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου: δισκόφρενα carbon ceramic και καθίσματα Sparco με σκελετό από ανθρακονήματα. Επίσης στην έκδοση 2018 των βραβείων των περιοδικών British What Car? "What Car? Car of the Year", η Alfa Romeo Giulia έλαβε μία διάκριση στην κατηγορία "Executive Saloon", ενώ η Stelvio ήταν μεταξύ των υποψηφίων στην κατηγορία  "Large SUV".
 
Το πρώτο SUV της Alfa Romeo κέρδισε τον τίτλο Premium SUV στην εναρκτήρια εκδήλωση των Βραβείων CCT100 που διοργάνωσε η εταιρία Company Car Today. Ο διαγωνισμός CCT100 γίνεται ανάμεσα στα καλύτερα μοντέλα που διατίθενται στους αγοραστές εταιρικών στόλων, με  τους τίτλους να απονέμονται από κριτική επιτροπή που αποτελείται από ειδικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι νικητές σε κάθε κατηγορία επιλέχθηκαν με βάση ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών ρύπων, των εταιρικών πωλήσεων, της υπολειμματικής  αξίας,  της οδηγικής συμπεριφοράς, της συνολικής αξίας, της πρακτικότητας και της απήχησης στο κοινό.

Τέλος, η Stelvio κέρδισε το πρώτο βραβείο λόγω του χαμηλού όγκου εκπομπών ρύπων, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ιταλικής φίρμας, και  των πολυάριθμων εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας, όπως επίσης και για  το κομψό, σπορ στυλ και την εξαιρετική οδηγική εμπειρία που προσφέρει. Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως η Alfa Romeo Stelvio βραβεύτηκε και στο Best Car 2018 ως το πιο ωραίο Αυτοκίνητο της Χρονιάς συγκεντρώνοντας 3.908 ψήφους.

PEIRAIOS LEASING
OPEL