Προκειμένου να ικανοποιήσει την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για τα οχήματά της, η Ferrari θα κάνει δύο (από μία) από του χρόνου τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της.

Του χρόνου, η Ferrari αναμένεται να παράξει περίπου 7% περισσότερα οχήματα από ότι φέτος. Μιλάμε δηλαδή για λίγο πάνω από τα 9.000 «κομμάτια», ενώ φέτος έχουμε περίπου 8.400.

Φέτος, η Ferrari τα πήγε καλύτερα από όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχοντας άνοδο 83% και φέρνοντας την αξία της στα 20,1 δις δολάρια (17,1 δις ευρώ).

«Διπλοβάρδιες» η Ferrari

2.482 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2017)

Θέλοντας να ικανοποιήσει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, η Ferrari θα διπλασιάσει του χρόνου τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της στο Μαρανέλλο, καθώς αναμένεται να σπάσει το όριο των 9.000 οχημάτων ανά έτος.

Προκειμένου να ικανοποιήσει την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για τα οχήματά της, η Ferrari θα κάνει δύο (από μία) από του χρόνου τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της. Σύμφωνα με ανώνυμες εσωτερικές πηγές της ιταλικής εταιρείας, η Ferrari είναι κοντά στο να πιάσει τον ετήσιο στόχο των 9.000 οχημάτων, νωρίτερα από ότι αναμενόταν.
 
Η αύξηση της παραγωγής είναι μέρος του σχεδίου του Sergio Marchione, που είναι και CEO της Ferrari. Το αφεντικό, λοιπόν, θέλει στα επόμενα χρόνια να έχει υψηλότερα κέρδη και να πιάσει ή και να υπερβεί τον στόχο των 10.000 οχημάτων ανά έτος.
 
Το πρώτο SUV της φίρμας σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των παραπάνω. Πρόκειται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2018, ίσως το Μάρτιο στη Γενεύη. Το νέο πενταετές πλάνο της Ferrari θα διαρκέσει έως το 2022 και περιλαμβάνει περισσότερα υβριδικά μοντέλα.
   
Του χρόνου, η Ferrari αναμένεται να παράξει περίπου 7% περισσότερα οχήματα από ότι φέτος. Μιλάμε δηλαδή για λίγο πάνω από τα 9.000 «κομμάτια», ενώ φέτος έχουμε περίπου 8.400. Ήδη ο χρόνος αναμονής βρίσκεται στους 12 μήνες για κάποια από τα πιο εξωτικά μοντέλα.
 
Στόχος των Ιταλών είναι να φτιάχνουν ένα αμάξι λιγότερο από ότι απαιτεί η αγορά, μια συνταγή που έχει ως στόχο τη διατήρηση της μοναδικότητας της φίρμας. Φέτος, η Ferrari τα πήγε καλύτερα από όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, έχοντας άνοδο 83% και φέρνοντας την αξία της στα 20,1 δις δολάρια (17,1 δις ευρώ).

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda