????????? ???? ??????????

Το Paceman Cooper S ALL4 κοστίζει 30.870 ευρώ με απόσυρση.

Το Paceman συνδυάζει τα καλύτερα των αδελφών του. Αφενός δηλαδή έχει περίπου την ίδια οδηγική αίσθηση με το hatch (κοφτερό τιμόνι, go-kart συμπεριφορά) και αφετέρου, περνάει με μεγαλύτερη ευκολία πάνω από τις κακοτεχνίες του δρόμου.

Γνώριμο το εσωτερικό, συνδυάζει το ρετρό με το μοντέρνο. Σημαντική είδηση η μεταφορά των διακοπτών των ηλεκτρικών παραθύρων από την κεντρική κονσόλα στο πλαϊνό των πορτών.

Ο 1.6 turbo των 184 ίππων ταιριάζει γάντι στο σπορτίφ προσανατολισμό του, όμως είναι απαιτητικός σε καύσιμο.

Δοκιμάζουμε: Mini Paceman Cooper S ΑLL4

14.836 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2013

Το Paceman συνδυάζει τα καλά στοιχεία από το Countryman και το Μini, με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα των 184 ίππων της έκδοσης Cooper S να ταιριάζει γάντι στο σπορτίφ προσανατολισμό του μοντέλου.

 
Η MINI έχει πάρει φόρα και παρουσιάζει συνεχώς μοντέλα, ώστε να καλύψει κάθε πιθανή αγοραστική ανάγκη των θιασωτών της -και όχι μόνο, βέβαια. Ενδεικτικό πως, το Paceman είναι το έβδομο κατά σειρά μέλος της οικογένειας, το οποίο από την πλευρά του, έχει ένα δύσκολο έργο να επιτελέσει και συγκεκριμένα, να διαφοροποιηθεί απέναντι στα Countryman και hatch. Πώς τώρα το καταφέρνει; Η απάντηση: με τους μεγαλύτερους χώρους (σε σχέση με το hatch) και τον πιο σπορτίφ προσανατολισμό του (σε σχέση με το Countryman). Τώρα το ποια θα είναι η τελική του τύχη, αυτό θα το κρίνει το κοινό…

Tags: MINI