• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Jeep Compass με 150 PS

96.842 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/9/2020

Το ανανεωμένο Jeep Compass πατάει σε νέες συντεταγμένες και ενισχύει την εικόνα του στην αγορά με την αναβάθμισή του σε καίριους τομείς. Το δοκιμάζουμε στην έκδοση με τον 1,3 λίτρων κινητήρα των 150 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο DDCT.

JEEP: Νέο Jeep Compass 80th Anniversary από 32.700€€


To Jeep Compass μπαίνει πιο δυνατό από ποτέ στην δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, με την ανανεωμένη του έκδοση. Αυτή έχει αναβαθμιστεί σε σημαντικούς τομείς, όπως είναι ο τομέας της τεχνολογίας, ενσωματώνοντας νέα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα στην καμπίνα του, ενώ εφοδιάζεται με νέα αμορτισέρ που του χαρίζουν καλύτερη οδική συμπεριφορά. Το μεγάλο νέο ωστόσο είναι πως εφοδιάζεται πλέον με έναν ισχυρό και οικονομικό κινητήρα 1,3 λίτρων, αλλά και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων το οποίο και δοκιμάζουμε. Το ανανεωμένο Jeep Compass ξεκινά από την τιμή των 22.900 ευρώ με το πρόγραμμα Freedom Days της Jeep, με την πρώτη δόση το 2021 και καλύπτεται από  4 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια.

Εμφάνιση: Baby Cherokee
Η εμφάνιση του ανανεωμένου Jeep Compass δεν διαφέρει σημαντικά, παραμένοντας επιβλητικό και ξεχωριστό, με στοιχεία που παραπέμπουν στα άλλα δύο μοντέλα της Jeep, τα Renegade και Cherokee, με κύριο χαρακτηριστικό και εδώ να είναι η εντυπωσιακή εμπρόσθια μάσκα της εταιρείας με τις γρίλιες και τα 7 ανεξάρτητα μέρη αυτής. Οι ισορροπημένες αναλογίες του παραμένουν και συνεχίζουν να εκφράζουν έναν πολυτελή και premium χαρακτήρα ενώ η ανανέωση του χαρίζει νέες ζάντες αλουμινίου και 5 νέες αποχρώσεις αμαξώματος. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

17 διαθέσιμα άρθρα για JEEP  COMPASS