Πολύ όμορφος διάκοσμος, καλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας παρουσιάζει στο εσωτερικό του το ανανεωμένο Kia Sportage. Στην έκδοση GT Line όλα αυτά συνδυάζονται και με πιο σπορ χαρακτήρα.

Το πορτ μπαγκάζ ξεκινάει από τα 491 λτ. (503 με κιτ επισκευής ελαστικού), φτάνοντας τα 1.492 λτ. με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω θέσεων).

Αναβαθμισμένo σε εικόνα με πιο high tech διάκοσμο

35.740 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2019)

Το ανανεωμένο Kia Sportage είναι αναβαθμισμένο και πιο σύγχρονο και στο εσωτερικό του, με ανασχεδιασμένο τιμόνι μαζί με νέες επενδύσεις, μεγαλύτερη ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων (4,3 ιντσών στην έκδοση GT Line) και το ανανεωμένο σύστημα infotainment που συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ή  8 ιντσών στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Ποιοτικά, το εσωτερικό παραμένει πολύ καλό με το ταμπλό να έχει μαλακή επένδυση και τα πλαστικά στα πιο «κρυφά» σημεία να είναι καλής ποιότητας, με ανάλογο επίπεδο συναρμολόγησης, ενώ το φινίρισμα είναι προσεγμένο με την έκδοση GT Line να προβάλλει μέσω αυτού τον πιο σπορ χαρακτήρα της. Οι χώροι εξακολουθούν να αποτελούν ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του Sportage, με την  ευρύχωρη καμπίνα να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 5 επιβάτες, αλλά και τις αποσκευές τους, με το πορτ μπαγκάζ να ξεκινάει από τα 491 λτ. (503 με κιτ επισκευής ελαστικού), φτάνοντας τα 1.492 λτ. με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω θέσεων).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
4green