Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Nissan Qashqai το οποίο έχει αλλάξει ριζικά προβάλλοντας ένα πολύ πιο ευχάριστο και ασφάλτινο οδηγικό προφίλ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Nissan Qashqai το οποίο έχει αλλάξει ριζικά προβάλλοντας ένα πολύ πιο ευχάριστο και ασφάλτινο οδηγικό προφίλ.

Δοκιμή: Νέο Nissan Qashqai με 110 PS

87.595 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2017)

Δείτε το ανανεωμένο Nissan Qashqai, που αλλάζει στα σημεία και εκσυγχρονίζεται συνολικά, ενώ αποκτά και πιο premium χαρακτήρα με σκοπό να συνεχίσει να ηγείται της crossover κατηγορίας.

What is new

Η άνεση παραμένει το βασικότερο χαρακτηριστικό και του ανανεωμένου Qashqai οδηγικά.

Η άνεση παραμένει το βασικότερο χαρακτηριστικό και του ανανεωμένου Qashqai οδηγικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Καλύτερο μέσα - έξω
- Με κινητήρα 1,5 λίτρων diesel 110 ίππων
- Καίει 5,5 λτ./100 χλμ. 
- Τιμή από 19.190 ευρώ

Το Qashqai είναι ένα από τα πιο «παράτολμα» αλλά κερδισμένα στοιχήματα στην ιστορία της αυτοκίνησης. Από την πρώτη του κιόλας γενιά κατάφερε να παντρέψει με μοναδικό τρόπο την 4κίνητη λογική με εκείνη των παραδοσιακών χάτσμπακ, διαμορφώνοντας ένα πολύ πιο πρακτικό εν τέλει αυτοκίνητο, που οδήγησε στην «ίδρυση» μιας νέας κατηγορίας. Δέκα χρόνια μετά, η κατηγορία των μικρομεσαίων crossover είναι η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία στην Ευρώπη με το Qashqai να ηγείται αυτής, στην δεύτερη πλέον γενιά του. Τώρα, αυτή η γενιά ανανεώνεται αισθητικά και αποκτά πιο premium στοιχεία και αναβαθμισμένο ποιοτικό αλλά και οδηγικό χαρακτήρα προκειμένου να «ανέβει» επίπεδο και να καλύψει έτσι τις διευρυμένες ανάγκες του κοινού αυτής της κατηγορίας. Αυτό επιτάσσει η αγορά σήμερα στην κατηγορία και σε αυτή την αναβάθμιση προχώρησε η Nissan, άσχετα αν σε επίπεδο πωλήσεων το προ facelift Qashqai ανέβαζε τα νούμερά του μέχρι και το τέλος της καριέρας του.

Εμφάνιση: Πιο δυναμικό, πιο ξεχωριστό και πιο επιβλητικό
Η σχεδιαστική γλώσσα που χρησιμοποιεί η Nissan με την ονομασία Premium Dynamism αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο και στο ανανεωμένο Qashqai. Αυτή εφαρμόζει έντονες ακμές στο αμάξωμα –όπως είδαμε πρώτα στο Micra- και διαμορφώνει ένα έντονα επιθετικό αλλά και εκλεπτυσμένο ύφος το οποίο στην περίπτωση του Qashqai, και μέσω του όγκου του, αποκτά ακόμα περισσότερη ένταση. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να καθίσταται πολύ πιο επιβλητικό από το παρελθόν και πολύ πιο ενδιαφέρον αισθητικά ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θα μπορούσε αισθητικά να αποτελεί μια νέα γενιά για το δημοφιλές Crossover. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισης είναι η νέα εμπρός μάσκα σχήματος V, οι νέοι προφυλακτήρες, το καπό με τα έντονα νεύρα και τα νέα LED φωτιστικά σώματα εμπρός, ενώ στο πίσω μέρος συναντούμε νέο προφυλακτήρα και επίσης νέα φωτιστικά σώματα τύπου boomerang. Στα υπόλοιπα στοιχεία της ανανέωσης συναντούμε τη νέα shark fin κεραία, τις νέες ζάντες αλουμινίου 17, 18 και 19 ιντσών και τα 2 επιπλέον «ζωντανά» χρώματα στην παλέτα των διαθέσιμων επιλογών του (Vivid Blue και Chestnut Bronze).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto