Δοκιμή Ecocar Pocco: Trendy, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λύση στην αστική μετακίνηση!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή Ecocar Pocco: Trendy, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λύση στην αστική μετακίνηση!

22.685 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2023)

Έχει αυτονομία 110 χλμ., κοστίζει γύρω στα 13.500 ευρώ και θα σε κάνει να ξανασκεφτείς -θετικά- όσα πιστεύεις για τα αυτοκίνητα που φτιάχνονται στην Κίνα. Οδηγούμε και δοκιμάζουμε στους δρόμους της Αθήνας το Ecocar Pocco, το ΝΕΟ trendy 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Ξέρεις από μικροκινητικότητα; Το Ecocar Pocco θα σε μάθει

Από τα ηλεκτρικά πατίνια και τα ποδήλατα, μέχρι τα e-Scooters και τα τετράτροχα micro cars, η μικροκινητικότητα έχει μπόλικους εκφραστές που όλοι έχουμε δει κάποια ημέρα της εβδομάδας. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το Ecocar Pocco, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης που μας έκανε εντύπωση από μακριά, για αυτό και θελήσαμε να το δούμε και από... κοντά.

Κατασκευασμένο στην Κίνα (μια χώρα που κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στην Ευρώπη) το Pocco είναι μία κλασική πρόταση για εκείνους που ψάχνουν μία βολική-πρακτική λύση για τις αστικές μετακινήσεις τους, χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις στις ανέσεις ενός μεγαλύτερων διαστάσεων αυτοκινήτου. Έχει μήκος λιγότερο από 3 μέτρα (πλάτος 1.490 χλστ., ύψος 1.515 χλστ.), ανήκει στην κατηγορία οχημάτων L7e (γι΄ αυτό και έχει πινακίδα μοτοσικλέτας), είναι 2-θέσιο. Τι παραπάνω πρέπει να γνωρίζω για το micro car της εταιρείας eco car;

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center