Η νέα ειδική έκδοση Homura για το αναβαθμισμένο Mazda CX-30 χαρακτηρίζεται από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου, τα μαύρα καλύμματα στους καθρέφτες, καθώς και από τη μαύρη υφασμάτινη εσωτερική επένδυση με
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα ειδική έκδοση Homura για το αναβαθμισμένο Mazda CX-30 χαρακτηρίζεται από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου, τα μαύρα καλύμματα στους καθρέφτες, καθώς και από τη μαύρη υφασμάτινη εσωτερική επένδυση με κόκκινες λεπτομέρειες.

Δοκιμή: Mazda CX-30 e-Skyactiv-X 186

22.520 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2022)

Δοκιμάζουμε το χειροκίνητο Mazda CX-30, που στα πλαίσια της ανανέωσής του κέρδισε μερικά άλογα, κάποιες πινελιές φρεσκάδας και μια νέα εξοπλιστική έκδοση.

2λιτρη SUVαρα με 186 άλογα που καίει & λειτουργεί σαν diesel

 
Με… πινελιές φρεσκάδας είναι πλέον διαθέσιμο το Mazda CX-30 που αυτή τη φορά το δοκιμάζουμε στην έκδοση με τον επαναστατικό 2λιτρο Skyactiv-X και το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων (είχε προηγηθεί το αυτόματο). Επιγραμματικά να πούμε πως το CX-30 είναι το μικρομεσαίο οικογενειακό crossover της Mazda και το οποίο μας είχε «κερδίσει» από την πρώτη φορά που το τεστάραμε χάρη στην κομψότητα, στα ευχάριστα οδικά χαρακτηριστικά και στο premium ύφος του σε κατασκευή και τεχνολογία.

Εξωτερικά δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τίποτα με τη σχεδιαστική γλώσσα Kodo της Mazda να σε κερδίζει με τις επιμέρους λεπτομέρειες, όπως η χαρακτηριστική μάσκα, η κουπέ αισθητική και τα πίσω φανάρια. Πλέον στη χρωματική παλέτα έχει προστεθεί η επιλογή Platimum Quartz, ενώ διαθέσιμη είναι και μια ειδική έκδοση εξοπλισμού με την ονομασία Homura. Αμφότερα τα στοιχεία αυτά χαρακτήριζαν το μοντέλο της δοκιμής. Από την άλλη, το τίμημα έχει ανέβει ακόμα παραπάνω. Έτσι, το χειροκίνητο CX-30 με τον κινητήρα των 186 ίππων προσφέρεται πλέον από 31.872 ευρώ, ενώ με το πακέτο Homura η τιμή ανεβαίνει στα 32.491 ευρώ. Μέσα σε όλα υπάρχουν και τα φορολογικά βάρη από το 2λιτρο κινητήρα, που σίγουρα μειώνουν το εμπορικό ενδιαφέρον της συγκεκριμένης έκδοσης. Βέβαια από τον εξοπλισμό δε λείπει τίποτα, ενώ σημαντικό πλεονέκτημα είναι και η στάνταρ εργοστασιακή εγγύηση των 6 ετών.


Η ποιότητα των υλικών, της συναρμογής και του φινιρίσματος, καθώς και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του νέου Mazda CX-30 είναι σε premium επίπεδα.

Η ποιότητα των υλικών, της συναρμογής και του φινιρίσματος, καθώς και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του νέου Mazda CX-30 είναι σε premium επίπεδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN