Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ξεκάθαρος προορισμός του νέου Spacestar, η σύγχρονη μεγαλούπολη.

Το τιμόνι έχει αργές επιστροφές και χαρακτηρίζεται απόλυτα ελαφρύ προφανώς για να κάνει πιο εύκολο το παρκάρισμα και τον εκάστοτε αστικό ελιγμό.

Με 10.000 ευρώ, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ασφάλειας και καθρέπτες, ηχοσύστημα, θύρα USB κλπ.. 

Ζάντες 14 ιντσών με στόχο την άνετη κίνηση στην πόλη.

Πολλές οι νέες πινελιές και εμφανισιακά, σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Λιτό είναι το ταμπλό αλλά χωρίς κάποια χτυπητή έλλειψη. Το επίπεδο της ποιότητας κατασκευής δείχνει στιβαρό αλλά το παρουσιαστικό του, τα υλικά και το φινίρισμα δηλαδή, δεν ενθουσιάζει.

Οι χώροι δεν λείπουν από το Space Star: η καμπίνα έχει πλάτος αυστηρά για τέσσερις με καλό χώρο κυρίως για τα πόδια και εν συνεχεία για τα κεφάλια. Το πορτ-μπαγκάζ θα αποδειχτεί καλός σύμμαχος στην αστική καθημερινότητα.

Οι χώροι δεν λείπουν από το Space Star: η καμπίνα έχει πλάτος αυστηρά για τέσσερις με καλό χώρο κυρίως για τα πόδια και εν συνεχεία για τα κεφάλια. Το πορτ-μπαγκάζ θα αποδειχτεί καλός σύμμαχος στην αστική καθημερινότητα.

Δοκιμή: Mitsubishi Space Star 1,0 MIVEC

24.474 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2017)

Με νέο κινητήρα 1,0 λίτρου το Mitsubishi Space Star αποκτά νέα βασική έκδοση και πέφτει κάτω από τα 10.000 ευρώ. Ξεκάθαρος προορισμός: η σύγχρονη μεγαλούπολη.

What is new
- 1,0 MIVEC με 71 άλογα
- Καίει 5,4 λτ./100 χλμ.
- Με 9.990 ευρώ

Το Space Star δεν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της κατηγορίας του σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις. Διατηρεί γενικά ένα χαμηλό προφίλ το οποίο θα μπορούσε να ζωντανέψει λίγο με την έλευση μιας νέας βασικής έκδοσης. Ειδικά μιας έκδοσης η οποία θα ρίχνει την τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10.000 ευρώ πατώντας πάνω σε έναν νέο κινητήρα και όχι απλώς πειράζοντας τον εξοπλισμό. 
 
Με την άφιξη της έκδοσης του 1,0 λίτρου λοιπόν, το Space Star φέρνει ένα νέο μοτέρ καθαρά αστικής λογικής και δημιουργεί μια τιμή στα 9.990 ευρώ με ιδιαίτερα καλό εξοπλισμό μάλιστα. Σε αυτά τα χρήματα, οι εν δυνάμει αγοραστές θα πάρουν ένα πλήρες πακέτο ασφάλειας (ενεργητικής και παθητικής) με έξι αερόσακους, ESP, A/C, ηλεκτρικές ευκολίες για παράθυρα (δύο) και καθρέπτες, ηχοσύστημα, θύρα USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI SPACE STAR