• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
13 φωτογραφίες »

Ranger Wildtrak: «Αγρότης» που πάει παντού & χαίρεσαι να οδηγείς!

79.317 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/6/2021

«Αγρίμι» με τρόπους: To Ford Ranger στην έκδοση Wildtrak συνδυάζει την πολυτέλεια και τον δυναμισμό ενός επιβατικού αυτοκινήτου με τις αρετές ενός σκληροτράχηλου off-road μοντέλου με εντυπωσιακό τρόπο.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Οδηγήστε την!

Η εντυπωσιακή εμπορική πορεία του Ranger τόσο στην Ευρώπη (πρώτο σε πωλήσεις Pick-Up επί σειρά ετών) όσο και στην ελληνική αγορά, είναι σαφέστατα… φυσική συνέπεια της εξαιρετικής υπεροχής του ελαφρού ημιφορτηγού της Ford έναντι των ανταγωνιστών του.

Πέραν της επιβλητικής σχεδίασης και των ακαταμάχητων ικανοτήτων του, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, το νέο Ranger, ειδικά στην έκδοση «Wildtrak», ξεχωρίζει με την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας αλλά και τον δυναμικό και συνάμα πολυτελή χαρακτήρα του. Ως διπλοκάμπινο μάλιστα προσφέρει και άπλετους χώρους στο εσωτερικό του για τις ανάγκες μιας οικογένειας. 


O ισχυρός diesel κινητήρας του Ranger Wildtrak συνδυάζεται υποδειγματικά με το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford, αναδεικνύοντας τον πολιτισμένο αλλά και ικανό του χαρακτήρα.

O ισχυρός diesel κινητήρας του Ranger Wildtrak συνδυάζεται υποδειγματικά με το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford, αναδεικνύοντας τον πολιτισμένο αλλά και ικανό του χαρακτήρα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

«Θηριώδης» κινητήρας 213 ίππων & κορυφαίο 10άρι κιβώτιο
Ο 2,0λιτρος EcoBlue πετρελαιοκινητήρας με απόδοση 213 ίππων και μέγιστη ροπή 500 Nm από τις 1.750 σ.α.λ., φέρει διπλό υπερσυμπιεστή που λειτουργεί εν σειρά από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας του, προκειμένου να διασφαλίζεται η μέγιστη απόκριση στις εντολές του οδηγού, παντού και πάντα. Στην πράξη, αποδεικνύεται ιδιαίτερα αθόρυβος (χάρη και στην πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας) ενώ, αρκετά χαμηλά διατηρείται και η μέση κατανάλωση καυσίμου, σύμφωνα και με το πρότυπο WLTP. Ωστόσο, το στοιχείο που ξεχωρίζει στις εκδόσεις Wildtrak, δεν είναι άλλο από το νέο αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων, που παρά την αραιά κλιμάκωση των σχέσεων του, είναι σε θέση να μεταβάλλει τη διαδικασία εναλλαγής τους, αναλόγως με το οδηγικό στυλ και τις ιδιαιτερότητες της διαδρομής (κλίση, φορτίο κ.ά.). Στην πράξη, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει και την χειροκίνητη (σειριακή) εναλλαγή τους, ωστόσο η λειτουργία του στο πλήρως αυτόματο mode είναι τόσο μεστή, που σπάνια θα επιλεχθεί αυτή του η λειτουργία. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>