• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όμορφο και πολύ ποιοτικό το εσωτερικό με λείες επιφάνειες και ελάχιστα μπουτόν. Τα μενού ωστόσο στο infotainment θέλουν κάποια εξοικείωση σε ό,τι αφορά τη δομή τους καθώς δε μοιάζουν με οτιδήποτε άλλο και ο οδηγός πρέπει να μάθει αρχικά που βρίσκεται το κάθε τι.

Βελτιώθηκαν οι χώροι αλλά στο πίσω κάθισμα οι πιο υψηλόσωμοι μπορεί να εκφράσουν κάποια παράπονα.

Το πορτ-μπαγκάζ ικανοποιεί χωρίς να ενθουσιάζει. Κάτω από το δάπεδο ωστόσο κρύβεται μια κανονική ρόδα με 17 ιντσών ζάντα. Αν χρειαστεί αλλαγή ελαστικού θα χάσει λίγο από το στιλ του το αμάξι (γιατί δεν είναι αλουμινίου η ζάντα) αλλά θα συνεχίσει να ταξιδεύει με κανονικές ταχύτητες.

Εσωτερικό: Υψηλές βλέψεις στην κατηγορία

Διαβάστηκε από 50961 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/12/2018
 

Οι ήπιοι τόνοι συνεχίζονται και στο εσωτερικό όπου η μεγάλη οθόνη αφής σε κατακόρυφο προσανατολισμό «portrait» και όχι στον συνηθισμένο «landscape» δίνει το χώρο στη Renault να ξεδιπλώσει τις high-tech ανησυχίες της. Η αισθητική συνήθως εξυπηρετείται από την τεχνολογία, η οποία και εδώ εξαφανίζει τα μπουτόν και θέλει μόνο αφή για τον έλεγχο των λειτουργιών δημιουργώντας πολλές λείες επιφάνειες και μια γνήσια σικ εμφάνιση. Το υπόλοιπο ταμπλό είναι πολύ προσεγμένο, με αρχοντικό αφρώδες υλικό. 
 
Ο εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος γιατί η έκδοση των 130 ίππων ξεκινά από το επίπεδο Dynamic και μεταξύ άλλων διαθέτει ζάντες 17 ιντσών, κλιματισμό δύο ζωνών, είσοδο χωρίς κλειδί και φυσικά το καλό infotainment με το μόνιτορ των 8,7 ιντσών.  Η τιμή των 19.600 ευρώ κρίνεται ανταγωνιστική. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια