Δοκιμή: Opel Astra Plug-in Hybrid με 180 PS
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Opel Astra Plug-in Hybrid με 180 PS

47.878 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2023)

Τo πιο δυνατό Opel Astra είναι ταυτόχρονα και το πιο οικονομικό χάρη στη χρήση της plug-in υβριδικής τεχνολογίας του «αδερφού» Peugeot 308.

Το γρηγορότερο Astra είναι και το πιο οικονομικό σε κατανάλωση

Αυτό και αν είναι παράδοξο: Η πιο δυνατή έκδοση ενός μικρομεσαίου οικογενειακού να είναι ταυτόχρονα και η πιο οικονομική. Πως είναι δυνατόν; Μα με τη χρήση plug-in υβριδικής τεχνολογίας. Το νέο Opel Astra, λοιπόν, εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και diesel έρχεται και ως εξηλεκτρισμένο με plug-in υβριδικό σύνολο 180 ίππων, το οποίο έρχεται από τα πάνω ράφια του ομίλου Stellantis και που γνωρίζουμε ήδη από τη εφαρμογή του σε άλλα μοντέλα της «γαλλοϊταλογερμανικής» συμμαχίας, όπως το Peugeot 308. Βέβαια το 308 προσφέρεται και με την «καλή» έκδοση των 225 ίππων.

Αν δεν είσαι εταιρικός χρήστης καλύτερα να μη συνεχίσεις την ανάγνωση. Τα plug-in υβριδικά μοντέλα στοχεύουν κυρίως τις εταιρικές πωλήσεις μιας και είναι ακριβά και επειδή προσφέρουν συγκεκριμένα φορολογικά οφέλη. Το Opel Astra δεν αποτελεί εξαίρεση με τη τιμή για τη βασική έκδοση Edition να είναι στα 44.500 ευρώ (ίδια τιμή με το αντίστοιχο Peugeot 308). Μπορεί εξοπλιστικά να προσφέρει τα πάντα, αλλά σε σχέση με την αυτόματη diesel έκδοση των 130 ίππων είναι 13.000 ακριβότερη. H μεσαία έκδοση Elegance κοστίζει 46.500 ευρώ, ενώ η πιο πλούσια και με σπορτίφ χαρακτηριστικά GS-Line σκαρφαλώνει στα 47.500 ευρώ.


Προσεγμένη ποιότητα στην καμπίνα με τις δύο ψηφιακές οθόνες να ξεχωρίζουν.

Προσεγμένη ποιότητα στην καμπίνα με τις δύο ψηφιακές οθόνες να ξεχωρίζουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto