Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
7 φωτογραφίες »

Το κορυφαίο Corsa GS Line με 130 PS

116.537 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2021)

Το πιο σπορτίφ Corsa: Η πιο σπορτίφ έκδοση του νέου Corsa, με τους 130 ίππους, προσθέτει στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του τις επιδόσεις, διαμορφώνοντας έτσι την πιο ενδιαφέρουσα –οδηγικά- έκδοση του μικρού της Opel.

What is new

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

- Κορυφαία έκδοση με 130 ίππους
- Καίει 7,3 λτ./100 χλμ.
- Από 18.920 ευρώ

Η προσφιλής τακτική των περισσότερων εταιρειών θέλει τα «μικρά» τους μοντέλα να λανσάρονται σε μία έκδοση που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις «συμβατικές» και τις GTI εκδόσεις, χωρίς παραχωρήσεις στον τομέα της καθημερινής χρήσης και διατηρώντας το κόστος σχετικά κοντά στις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας.

Από τον παραπάνω κανόνα δε γινόταν να ξεφύγει το Corsa, με την Opel να λανσάρει το μοντέλο της στην έκδοση GS Line, η οποία εφοδιάζεται με την ισχυρή εκδοχή των 130 ίππων του 1.200άρη τούρμπο κινητήρα της και αποκλειστικά 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Πάντως η έκδοση GS Line είναι διαθέσιμη και με τον 100άρη κινητήρα και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Πιο σπορτίφ μέσα-έξω
Η ισχυρή έκδοση του Corsa είναι διαθέσιμη μόνο στο επίπεδο GS Line, το οποίο εμπλουτίζει με σπορ πινελιές στην εμφάνισή του. Έτσι στο στάνταρ εξοπλισμό θα συναντήσουμε πιο σπορ προφυλακτήρες, διπλή νίκελ απόληξη της εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και LED προβολείς ομίχλης.

Αντίστοιχα, στο εσωτερικό η σπορτίφ αύρα του μοντέλου εκφράζεται από τα σπορ καθίσματα και το flat-bottom δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων, καθώς επίσης και το μαύρο εσωτερικό οροφής, τα αλουμινένια σπορ πεντάλ και τον κόκκινο διάκοσμο στον πίνακα οργάνων. Στοιχεία που συμπληρώνουν τον πλούσιο χαρακτήρα της έκδοσης, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας, αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες, καθώς και σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7΄΄και 6 ηχεία.

Το κόστος κτήσης της συγκεκριμένης έκδοσης είναι 18.920 ευρώ, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ για την επιλογή με τους 100 ίππους θα χρειαστείτε 17.170 ευρώ.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το OPEL CORSA