Δοκιμή: Opel Grandland PHEV, θηρίο που δεν καίει τίποτα

Δοκιμή: Opel Grandland PHEV, θηρίο που δεν καίει τίποτα

31.613 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2022)

Δοκιμάζουμε το plug-in hybrid Opel Grandland με τους 224 ίππους, το ισχυρότερο μοντέλο της γκάμας, που όμως είναι και το πιο οικονομικό και προσφέρει φορολογικά μπόνους για εταιρείες και χρήστες.

Μπαίνει στην πρίζα με 225 ίππους

Η Opel ακολουθώντας της πολιτική εξηλεκτρισμού του ομίλου Stellantis διευρύνει την γκάμα του ανανεωμένου Grandland με την plug-in hybrid έκδοσή του. Μόνο που συγκριτικά με το προ-ανανέωσης μοντέλο, αυτή τη φορά στην ελληνική αγορά προσφέρεται μόνο με την έκδοση των 224 ίππων και κίνηση στους μπροστά τροχούς και όχι με την τετρακίνητη των 300 ίππων.

Φυσικά τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας και παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ως προς τις εταιρικές πωλήσεις, προσφέροντας τις γνωστές φοροελαφρύνσεις τόσο στις εταιρείες, όσο και στους χρήστες, που θα αποφασίσουν να καταβάλουν το αντίτιμο των 47.900 ευρώ που απαιτούνται για την κτήση του. Παράλληλα έρχεται και με πληρέστατο εξοπλισμό, έχοντας τα πιο δημοφιλή συστήματα του ομίλου, ενώ με επιπλέον 2.000 ευρώ είναι διαθέσιμηο και στην έκδοση GS Line με την πιο σπορτίφ αύρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN