Δοκιμή: Υβριδικό Nissan X-Trail, δε μασάει από χώμα και… βενζινάδικα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Υβριδικό Nissan X-Trail, δε μασάει από χώμα και… βενζινάδικα

40.405 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2023)

Το νέο X-Trail στην υβριδική και τετρακίνητή του έκδοση θα σε πάει παντού και το κυριότερο πολύ οικονομικά. Άνετο, ευρύχωρο και με κατασκευή που θυμίζει premium μοντέλο ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.

Δοκιμάζουμε το νέο full υβριδικό και 4κίνητο Nissan X-Trail

Δοκιμάζουμε το υβριδικό Nissan X-Trail λοιπόν, τη ναυαρχίδα τη ιαπωνικής μάρκας στην ελληνική αγορά, η οποία πλέον στη τέταρτή γενιά της έχει κάνει άλματα προόδου αγγίζοντας premium standards.

Επιβλητική εμφάνιση: Τικ, χώρους-πρακτικότητα: Τικ, ποιότητα κατασκευής: Τικ, εκτός δρόμου ικανότητες: Τικ, άνεση: Τικ. Όλα τα «βασικά κουτάκια» είναι τικαρισμένα και παράλληλα χάρη στο προηγμένο του κινητήριο σύνολο έχει και κατανάλωση που εντυπωσιάζει.  Οκ, όλα αυτά έχουν και το ανάλογο κόστος φυσικά, καθώς χρειάζονται 50.590 ευρώ για να το αποκτήσεις (από 53.790 ευρώ ως επταθέσιο)


Βλέποντας το νέο  X-Trail, καταλαβαίνεις πως είναι ένα original SUV. Επιβλητικό, με μυώδεις παρουσιαστικό, αλλά και με στοχευμένες κομψές λεπτομέρειες.

Βλέποντας το νέο X-Trail, καταλαβαίνεις πως είναι ένα original SUV. Επιβλητικό, με μυώδεις παρουσιαστικό, αλλά και με στοχευμένες κομψές λεπτομέρειες.

SPRING SEAT
NISSAN