Η ιαπωνική εταιρεία, η οποία είναι μέλλος της συμμαχίας με τις Renault και Mitsubishi, αποφάσισε να δωρίσει 100.000 ευρώ.

Δωρεά της Nissan για την Παναγία των Παρισίων

1.664 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2019)

Ένα ποσό για την ανοικοδόμηση της Παναγιάς των Παρισίων αποφάσισε να προσφέρει η Nissan.

Η καταστροφή τμήματος της Παναγίας των Παρισίων από πυρκαγιά, έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα έχει ενεργοποιήσει πολλούς φορείς αλλά και μεμονωμένους ανθρώπους, οι οποίοι θα συνδράμουν για την αποκατάσταση των ζημιών.
 
Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα γεγονός που είχε παγκόσμιο αντίκτυπο δεν θα μπορούσαν να μη στρέψουν την προσοχή τους σε αυτό οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρος της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως για παράδειγμα η Nissan.
 
Η ιαπωνική εταιρεία, η οποία είναι μέλλος της συμμαχίας με τις Renault και Mitsubishi, αποφάσισε να δωρίσει 100.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ανοικοδόμηση του ιστορικού καθεδρικού ναού.
 
Ωστόσο αυτή η κίνηση ίσως δεν αποτελεί μονάχα μία χείρα βοηθείας στη γαλλική κυβέρνηση, αλλά και μια κίνηση προς την εξομάλυνση των σχέσεων με αυτή. Ύστερα από τη σύλληψη του πρώην Προέδρου της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, Carlos Ghosn από τις ιαπωνικές αστυνομικές αρχές και τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, οι σχέσεις των δύο πλευρών κλονιστήκαν. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν να θυμίσουμε πως το γαλλικό κράτος είναι ένας από τους μεγαλομέτοχος της Renault και όπως είναι φυσικό η όλη ιστορία με τον Ghosn έφερε δυσαρέσκεια στη ευρωπαϊκή χώρα.
 
Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Nissan δημοσιοποιώντας τη δωρεά της αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αναγνωρίζει και εκτιμά τους εργαζόμενους της Nissan Europe και της Renault, καθώς και τους πολίτες της Γαλλίας».
 
Τέλος να θυμίσουμε πως με αυτή τη δωρεά η Nissan μπαίνει στο «κλαμπ» ανθρώπων και εταιρειών που έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν οικονομικά τις εργασίες αποκατάστασης της Παναγίας των Παρισίων, έχοντας συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen