Δείτε την κατάσταση των δύο Range Rover.

Δύο Range Rover έγιναν cabrio σε δευτερόλεπτα

1.833 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2018)

Oδηγός αυτοκινητάμαξας δεν υπολόγισε σωστά το ύψος του οχήματος του και έκανε cabrio δύο από τα Range Rover που μετέφερε. Διαβάστε τι έγινε.

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι είχατε μια άσχημη μέρα στη δουλειά, καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε γιατί σίγουρα, η γκάφα που έκανε ο οδηγός αυτής της αυτοκινητάμαξας στο Perth της Σκωτίας ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη δεν έχουν γίνει γνωστές, σύμφωνα όμως με όσα μαθαίνουμε, ο οδηγός δεν υπολόγισε σωστά το ύψος της αυτοκινητάμαξας που οδηγούσε και πήγε να περάσει κάτω από μια γέφυρα που είχε πολύ μικρότερο όριο ύψους, με αποτέλεσμα δύο από τα Range Rover που μετέφερε να γίνουν… cabrio.
 
Ευτυχώς για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου, το συμβάν συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα μποτιλιαρίσματος, αν και οι Αρχές χρειάστηκαν να κλείσουν τον δρόμο για να τον καθαρίσουν και να επισκευάσουν την γέφυρα που υπέστη σημαντική φθορά.

Με ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Οδηγών Βαρέων Οχημάτων της περιοχής δήλωσε πως τέτοια περιστατικά δεν αποτελούν έκπληξη αφού οι οδηγοί έχουν ελλιπή εκπαίδευση και μικρή εμπειρία.

LEASING APRILIOS
skoda