Η Giulietta Sprint χρησιμοποιεί τον βενζινοκινητήρα 1.4 MultiAir Turbo 150 HP, ο οποίος εξασφαλίζει στο αυτοκίνητο τελική ταχύτητα 201 χλμ./ώρα και επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 8,2 δλ.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Giulietta Sprint χρησιμοποιεί τον βενζινοκινητήρα 1.4 MultiAir Turbo 150 HP, ο οποίος εξασφαλίζει στο αυτοκίνητο τελική ταχύτητα 201 χλμ./ώρα και επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 8,2 δλ.

Δύο νέες εκδόσεις της Alfa Romeo βγαλμένες από το παρελθόν της

8.345 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2014)

Δίπλα στις εκδόσεις Quadrifoglio Verde της Alfa Romeo, στο Παρίσι βρίσκονται η Giulietta Sprint, ένας φόρος τιμής στο ομώνυμο μοντέλο του 1954 και η MiTo Junior, που παραπέμπει στην GT 1300 Junior του 1966.

Γεμάτο συναίσθημα και ιστορικές αναφορές είναι το περίπτερο της Alfa Romeo στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2014 στο Παρίσι. Εκεί γίνεται η παγκόσμια πρώτη εμφάνιση της νέας Giulietta Sprint, ένας φόρος τιμής στην εμβληματική Giulietta Sprint του 1954. Πλάι της βρίσκεται η MiTo Junior, η νέα σπορτίφ έκδοση του ιταλικού μικρού, που αμέσως ανακαλεί άλλη μια ιστορική Alfa Romeo, την GT 1300 Junior του 1966. Η σειρά των εκθεμάτων συμπληρώνεται με τις υψηλών επιδόσεων Quadrifoglio Verde εκδόσεις των Giulietta και MiTo, για τις οποίες σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν. Φυσικά, πολλά φλας θα προσελκύσει η Alfa Romeo 4C Spider, η ανοιχτή έκδοση του coupe μοντέλου, η παραγωγή της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2015.Alfa Romeo Giulietta SprintΓια να γιορτάσει τα 60α γενέθλια της θρυλικής 1954 Giulietta Sprint, στο Παρίσι κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της η ολοκαίνουργια Giulietta Sprint. Πίσω στο χρόνο, ήταν το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο που φιλοξένησε το όχημα που σχεδίασε ο Bertone και το οποίο έφερε έναν 4κύλινδρο κινητήρα 1.3 λτ., που του χάριζε τελική ταχύτητα 165 χλμ./ώρα.Η νέα Sprint ξεχωρίζει για την εξωτερική της εμφάνιση, τον σπορ πίσω προφυλακτήρα, από την ευμεγέθη απόληξη της εξάτμισης, τους νέους τροχούς Sprint 17 ιντσών με τις 5 οπές (ή 18άρες έξτρα), τα γυαλιστερά τελειώματα του εξωτερικού μέρους και τα πλαίσια στους φανούς ομίχλης.Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα καθίσματα από Alcantara Sprint με κόκκινες ραφές και λογότυπο στα προσκέφαλα, το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, η μαύρη οροφή και τα χρωματικά τελειώματα carbon στο ταμπλό και στις πόρτες.Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί τον ολοκαίνουργιο βενζινοκινητήρα 1.4 MultiAir Turbo 150 HP, ο οποίος εξασφαλίζει στο αυτοκίνητο τελική ταχύτητα 201 χλμ./ώρα και επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 8,2 δλ. Η κατανάλωση βρίσκεται στα 5,6 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 129 γρ./χλμ.Alfa Romeo MiTo JuniorΟι άνθρωποι της Alfa Romeo προσπάθησαν να μεταφέρουν στην MiTo του σήμερα τα ίδια χαρακτηριστικά που έκαναν το «μωρό» GT 1300 Junior του 1966 ένα μοναδικό σπορ αυτοκίνητο, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της φίρμας.Εξωτερικά, η νέα MiTo Junior διαθέτει ελκυστικές λεπτομέρειες όπως οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με λευκές υποδοχές, ο σπορ πίσω προφυλακτήρας και η χρωμιωμένη εξάτμιση. Τα λογότυπα «Junior» δίνουν το στίγμα της και η νέα έκδοση διαθέτει λευκούς καθρέφτες θυρών που ταιριάζουν με τους τροχούς και ένα Satin Chrome επίστρωμα για τα χειριστήρια των θυρών και τα πλαίσια των φώτων εμπρός και πίσω.Περνώντας στο εσωτερικό, η νέα MiTo Junior ξεχωρίζει για τις λευκές της λεπτομέρειες, το νέο σχέδιο στο τιμόνι, τα ειδικά υλικά με το λογότυπο «Junior» και το δερμάτινα επιλογέα και χειρόφρενο. Εξοπλισμένη με ένα ταμπλό σε απόχρωση του μαύρου Street, η MiTo Junior έχει έναν ξεχωριστό πίνακα οργάνων με λευκά όργανα.

Η νέα Sprint ξεχωρίζει μέσω του σπορ πίσω προφυλακτήρα, της μεγάλης απόληξης της εξάτμισης, των τροχών 17 ιντσών με τις 5 οπές και τα γυαλιστερά τελειώματα του εξωτερικού μέρους.

Η νέα Sprint ξεχωρίζει μέσω του σπορ πίσω προφυλακτήρα, της μεγάλης απόληξης της εξάτμισης, των τροχών 17 ιντσών με τις 5 οπές και τα γυαλιστερά τελειώματα του εξωτερικού μέρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto