• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Mercedes-Benz V-Class Limited Edition πρόκειται να παραχθεί σε 1.500 αντίτυπα και ξεχωρίζει μέσω της φανταχτερής κόκκινης απόχρωσης, η οποία συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες από το πακέτο Night Package.

Μαύροι είναι οι τροχοί των 18 ιντσών, αλλά και η αντίστοιχης απόχρωσης πινελιές της γρίλιας της μάσκας και των καθρεπτών. Στην περίπτωση που τα παραπάνω δεν φτάνουν, η V-Class Limited Edition δίνεται και με το πακέτο AMG Line.

H V-Class Rise Edition προσπαθεί να δελεάσει με τη σχέση τιμής - αξίας που προσφέρει. Στη Γερμανία οι τιμές της ξεκινούν από τα 34.990 ευρώ, ενώ προσφέρεται τόσο με κανονικό όσο και με μακρύ μεταξόνιο.

Μοναδική επιλογή είναι ο 2λιτρος diesel κινητήρας με 136 ή 163 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται είτε με μηχανικό 6άρι είτε με αυτόματο 7άρι κιβώτιο.

Δύο σπέσιαλ V-Class

2.420 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/8/2017

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Mercedes-Benz θα μας δείξει -μεταξύ πολλών άλλων- και δύο σπέσιαλ εκδόσεις της V-Class. Ας γνωρίσουμε τις Limited και Rise Edition του μεγάλου γερμανικού MPV.

Στο ιδιαίτερα πλούσιο περίπτερο της Mercedes στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα βρεθούν και δύο σπέσιαλ εκδόσεις της V-Class. Η μία (η κόκκινη) είναι η Limited Edition και πρόκειται να παραχθεί σε 1.500 αντίτυπα, κάποια από τα οποία θα στηριχθούν στις εκδόσεις Marco Polo και Marco Polo Horizon.
 
Τα εν λόγω μοντέλα ξεχωρίζουν μέσω της φανταχτερής κόκκινης απόχρωσης, που προέρχεται από τις C-Class και E-Class και η οποία συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες από το πακέτο Night Package. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι μαύροι τροχοί των 18 ιντσών, αλλά και η αντίστοιχης απόχρωσης πινελιές της γρίλιας της μάσκας, αλλά και των καθρεπτών. Στην περίπτωση που τα παραπάνω δεν φτάνουν, η Mercedes προσφέρει την V-Class Limited Edition και με το πακέτο AMG Line.
   
Σε ό,τι αφορά στη V-Class Rise Edition, αυτή προσπαθεί να δελεάσει με τη σχέση τιμής - αξίας που προσφέρει. Στη Γερμανία οι τιμές της ξεκινούν από τα 34.990 ευρώ, ενώ προσφέρεται τόσο με κανονικό όσο και με μακρύ μεταξόνιο, έχοντας χώρο για 5-8 επιβάτες. Μοναδική επιλογή είναι ο 2λιτρος diesel κινητήρας με 136 ή 163 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται είτε με μηχανικό 6άρι είτε με αυτόματο 7άρι κιβώτιο. Στη Γερμανία, η εν λόγω έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία, έχοντας στο στάνταρ εξοπλισμό της την τεχνολογία Crosswind Assist, στην οποία μπορούν να προστεθούν και άλλα συστήματα ασφάλειας.

5 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  V