Ωραία η παρέα του...

Έβαλε μέσα στο σπίτι του E30 M3 & VW GTI!

2.893 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2019)

Ούτε να σκέφτεται δεν ήθελε ότι ο τυφώνας θα προκαλούσε ζημιές στην M3 του και το GTI του φίλου του. Αγνός petrolhead!


Απόδειξη για τις «τρέλες» που είναι ικανοί να κάνουν οι απανταχού φίλοι των αυτοκινήτων ήταν η κίνηση του Randy Jalil να βάλει στο σαλόνι του της BMW E30 M3 που οδηγάει και το Volkswagen GTI πρώτης γενιάς ενός φίλου του για να τα προστατέψει από το πέρασμα του τυφώνα Dorian.

O Jalil είχε κάνει το ίδιο στα τέλη του 2016 όταν έβαλε την M3 μέσα στο σπίτι του για να μην πάθει κάποια ζημιά από τον τυφώνα Matthew αλλά φέτος χρειάστηκε να βάλει στο σαλόνι του και το GTI του κολλητού του… Εκλεκτή η παρέα του θα ομολογήσουμε.

Τοπικά μέσα επικοινώνησαν με τον Jalil για να μάθουν τι τον οδήγησε να πάρει μια τέτοια απόφαση. Ο ίδιος αποκρίθηκε: «Δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, απλά ήθελα να προστατέψω όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορώ. Η κοπέλα μου δέχτηκε να μπουν μέσα στο σπίτι γιατί ξέρει πόσο πολύ αγαπώ τα αυτοκίνητα. Ευτυχώς δεν είχαμε ζημιές στην περιοχή μου. Πρέπει να ομολογήσω πως είχα αρκετό άγχος για την κατεύθυνση που θα πάρει ο τυφώνας και τις ζημιές που μπορεί να γίνουν.»

Το Jalil αποδείχτηκε ότι είχε στην κατοχή του και γκαράζ αλλά προτίμησε να τοποθετήσει εκεί το Chevrolet Malibu της κοπέλας του και την ολοκαίνουρια Corolla του αδερφού του.
 

Mercedes
test center