Στην δημοσίευση μίας teaser εικόνας του επερχόμενου SUV μοντέλου που ετοιμάζει προχώρησε η Mazda.

Έδειξε το νέο της SUV η Mazda

5.409 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Στην δημοσίευση μίας teaser εικόνας του επερχόμενου SUV μοντέλου που ετοιμάζει προχώρησε η Mazda, η οποία παράλληλα επιβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Από τη στιγμή που απέχουμε μόλις ένα μήνα μακριά από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2019 είναι λογικό οι teaser εικόνες να πληθαίνουν. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Mazda αναφορικά με το νέο της μοντέλο, χωρίς ωστόσο να προχωρά σε περισσότερες πληροφορίες επ αυτού.
 
Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν πως πρόκειται για ένα compact αυτοκίνητο και το δεύτερο μοντέλο νέας γενιάς που θα παρουσιαστεί μετά από το Mazda3. Οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν προς το νέο CX-3, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τη πιθανότητα για την ευρωπαϊκή εκδοχή του CX-4.
 
Όποιο και από τα δύο να είναι, το μοντέλο θα επωφεληθεί από τη τελευταία γλώσσα σχεδιασμού που είδαμε και στο Mazda3 τόσο σε σεντάν όσο και σε hatchback. Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο SUV της ιαπωνικής μάρκας θα χρησιμοποιεί επίσης τους νέους κινητήρες Skyactiv και αυτό περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο Skyactiv-X.   
 
Τέλος στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Mazda θα φιλοξενήσει την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του MX-5 30th Anniversary Edition.

SPRING SEAT
OPEL