Mια έκδοση V12 της νέας Aston Martin Vantage είναι τεχνικά εφικτή.

Εφικτή η Vantage με V12 κινητήρα

2.532 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2017)

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της Aston Martin οι οποίοι ονειρεύονται μια πιο ισχυρή έκδοση της νέας Vantage.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της εταιρείας Andy Palmer, μια έκδοση V12 της νέας Aston Martin Vantage είναι τεχνικά εφικτή, ωστόσο για να μπει στην παραγωγή θα πρέπει πρώτα να δοθεί η έγκριση, κάτι το οποίο δεν έχει ακόμα συμβεί.
 
«Μία έκδοση V12 είναι μια ερώτηση που θα εξετάσουμε, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμα τέτοια απόφαση», είπε αρχικά ο Palmer και συνέχισε «Τεχνικά, είναι πολύ δυνατό. Ο χώρος του κινητήρα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο V12 κινητήρας να ταιριάζει χωρίς την ανάγκη εκτεταμένων τροποποιήσεων».
Ο μοναδικός ενδοιασμός που φαίνεται να έχουν οι άνθρωποι της εταιρείας είναι το επιπλέον βάρος που θα προσδώσει ο μεγαλύτερος κινητήρας κάτι το οποίο υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άντρας της βρετανικής μάρκας λέγοντας: «Ο κινητήρας V12 έχει πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά, αλλά το επιπλέον βάρος θα φέρει κάποιες διαφορές στα χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα έπρεπε να εξετάσουμε».
 
Τέλος να αναφέρουμε πως ο Palmer έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα αναπτυχθεί ένα μοντέλο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και ένας roadster, τα οποία θα λανσαριστούν μέσα στους επόμενους 18 μήνες.  

LINGLONG VS CONTINENTAL
moto