Έγινε κλεφτοκοτάς για να «ζήσει» την BMW του

2.664 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2019)

Στα άκρα έφτασε ένας ιδιοκτήτης BMW για να μπορέσει να μετακινείται με το αγαπημένο του πολυτελές βαυαρικό μοντέλο.

Το ακριβές όνομα του ανθρώπου δεν έγινε γνωστό, όμως τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον ανέφεραν ως Qiang. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο κύριος αυτός, αν και ήταν στο παρελθόν αρκετά ευκατάστατος, τον τελευταίο καιρό άρχιζε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με την φάρμα που διατηρεί, που φαίνεται πως τον ανάγκασαν να προβεί σε μια σειρά από κλοπές για να «ζήσει» την BMW του.

Σύμφωνα λοιπόν σε όλα έγιναν γνωστά, διάφοροι άνθρωποι κοντά στην περιοχή άρχισαν να διαμαρτύρονται στις τοπικές Αρχές μιας περιοχής της Κίνας πως αρκετά από τα ζώα τους «εξαφανίζονται». Σύντομα, κάποιοι αστυνομικοί είδαν μια μηχανή χωρίς πινακίδες να μεταφέρει κάποια κοτόπουλα και να μπαίνει στην φάρμα του Qiang αλλά αυτός δεν ήταν αρκετά καλός λόγος για να τον κατηγορήσουν για τις κλοπές.
 
Τελικά όμως ο Qiang δεν απέφυγε την σύλληψη. Μετά από λίγες μέρες και ενώ οι κλοπές συνεχίζονταν, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον Qiang αλλά όταν τον κάλεσαν να σταματήσει, αυτός επιτάχυνε και κατάφερε να ξεφύγει. Οι αστυνομικοί ωστόσο, επειδή ήξεραν ποιος είναι, τον ακολούθησαν, μπήκαν στην φάρμα του και τον έπιασαν στα πράσα να προσπαθεί να κρύψει την μηχανή και διάφορά κοτόπουλα και πάπιες που είχε κλέψει.

Όταν συνελήφθη, ο Qiang ομολόγησε πως έκλεβε τα ζώα, όχι για να τα φάει, αλλά για να τα εκθρέψει και στην συνέχεια να τα πουλήσει και με τα χρήματα αυτά να μπορεί να βάζει καύσιμα στην πολυτελέστατη BMW του (τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως η αξία της φτάνει τα 239.000 δολάρια).
 

SPRING SEAT
OPEL