Τα σχέδια της για την κατασκευή μιας σειράς από ειδικές εκδόσεις μοντέλων ανακοίνωσε η Porsche.

Η Porsche δήλωσε ότι οι ειδικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν «σε ορισμένα χρονικά διαστήματα και σε περιορισμένους αριθμούς».

Ειδικές ρετρό εκδόσεις ετοιμάζει η Porsche

1.957 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2019)

Τα σχέδια της για την κατασκευή μιας σειράς από ειδικές εκδόσεις μοντέλων ανακοίνωσε η Porsche, με τα νέα οχήματα να αντλούν έμπνευση από αυτά που παράχθηκαν μεταξύ της δεκαετίας του 1950 και της δεκαετίας του 1980.

Η γερμανική φίρμα δεν προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις, ωστόσο τα μοντέλα για τα οποία μιλάμε θα βασίζονται στην 911, με τη μάρκα να τα χαρακτηρίζει ως οχήματα «lifestyle» που θα ακολουθήσουν τα βήματα της 911 Speedster και θα είναι εξοπλισμένα με το πακέτο Heritage Design. Ως αποτέλεσμα όλων των προαναφερόμενων τα επερχόμενα αυτοκίνητα θα έχουν ειδικά χρώματα και σήματα, καθώς και σχεδιαστικά στοιχεία από την αντίστοιχη εποχή που επηρεάζονται. Επίσης μπορούμε να περιμένουμε ρετρό-εμπνευσμένα εσωτερικά με τα καρό υφάσματα να έχουν την τιμητική τους.
 
Η Porsche δήλωσε ότι οι ειδικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν «σε ορισμένα χρονικά διαστήματα και σε περιορισμένους αριθμούς». Η πρώτη θα κάνει την εμφάνισή της το επόμενο έτος και θα έχει ένα λογότυπο της Porsche που χρησιμοποιήθηκε στη δεκαετία του 1960. Η εταιρεία δημιουργεί επίσης ρολόγια που ταιριάζουν αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων Heritage Design.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Porsche θα προσφέρει τα πακέτα Heritage Design και στην 911, αναφέροντας πως «θα έχουν επιλεγμένα στοιχεία από διάφορες δεκαετίες». Αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει πακέτο Heritage Design για τη δεκαετία του 1950, του 1960 και ούτω καθεξής.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Heritage Design Package στην 911 Speedster θα προσθέσει ένα μεταλλικό εξωτερικό, με ένα λευκό πρόβολο και διάφορα σήματα στις πόρτες και το καπό, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στη δεκαετία του 1950 και του 1960.

SPRING SEAT
OPEL