3 φωτογραφίες »

Οι τιμές του μοντέλου για την αγορά της Γαλλίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Νέο Citroen C3 Aircross Rip Curl

5.471 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2020)

Η Citroen συνεχίζει τη συνεργασία της με την εταιρεία Rip Curl, λανσάροντας με την ίδια επωνυμία μία νέα ειδική έκδοση του C3 Aircross.


Η γαλλική μάρκα συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο επιτυχημένο C3 Aircross, το οποίο έχει ήδη πουλήσει 290.000 μονάδες σε όλη την Ευρώπη από την κυκλοφορία του. Πλέον, οι Γάλλοι στοχεύουν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις του μοντέλου, λανσάροντας τη νέα εδική έκδοση Rip Curl, που δίνει συνέχεια στη συνεργασία της με την εταιρεία ένδυσης και αξεσουάρ αναψυχής.
 
Το νέο C3 Aircross Rip Curl βασίζεται στη μεσαία εξοπλιστική έκδοση και στον στάνταρ εξοπλισμό του θα διαθέτει μεταξύ άλλων μαύρες ράγες οροφής και ζάντες «Matrix» 16 ιντσών. Παράλληλα το πακέτο Color Rip Curl θα παρέχει διαφορετικής απόχρωσης διακοσμητικά χαρακτηριστικά που εντοπίζονται στους τροχούς, τα καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών και στην περίμετρο των φωτιστικών σωμάτων.
 
Στο εσωτερικό, η ταπετσαρία συνδυάζει γκρι και λευκό χρώμα στο επάνω μέρος, ενώ βρίσκουμε τις χαρακτηριστικές «πινελιές» σε χρώμα ώχρας, στολισμένες με το λογότυπο Rip Curl. Ειδικό για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι και το κεντρικό υποβραχιόνιο.
 
Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό, η Citroen αναφέρει πως το C3 Aircross Rip Curl θα έχει μεταξύ άλλων, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, το σύστημα τρισδιάστατης πλοήγησης Connect Nav που συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ιντσών, δυνατότητα σύνδεσης με τις εφαρμογές Android Auto και Apple Car Play, το τηλεματικό σύστημα Citroën Connect Box σε συνδυασμό με το πακέτο SOS και άλλα. Παράλληλα η γαλλική φίρμα προσφέρει πίσω συρόμενο κάθισμα σε στυλ πάγκου, για να διαμορφώνεται ακόμα πιο εύκολα το εσωτερικό σε όσους επιλέξουν να κάνουν εξόρμηση στην ύπαιθρο.
 
Οι τιμές του μοντέλου για τη γαλλική αγορά δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, με τις παραγγελίες για την ίδια αγορά να ξεκινούν την 1η Ιουνίου. Η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται αργότερα.

Toyota
moto