• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Μέσω του Twingo Z.E. Vibes κάνει το ντεμπούτο του το νέο πορτοκαλί χρώμα Valencia Orange.

Ειδική έκδοση Vibes του Renault Twingo Z.E.

2.312 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Την πρώτη ειδική έκδοση του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης Twingo Z.E. παρουσίασε η Renault, η οποία έλαβε την ονομασία Vibes.


Το Twingo Z.E. αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Twingo και πλέον μέσω της νέας ειδικής έκδοσης του μοντέλου η γαλλική φίρμα προσθέτει ακόμα περισσότερο στυλ και ένα νέο χρώμα. Ξεκινώντας από το δεύτερο να πούμε πως μέσω του Twingo Z.E. Vibes κάνει το ντεμπούτο του το νέο πορτοκαλί χρώμα Valencia Orange.
 
Ειδικότερα, έχοντας ως βάση την εξοπλιστική έκδοση Intens, το Twingo Z.E. Vibes λαμβάνει λευκά διακοσμητικά χαρακτηριστικά στη γρίλια, τροχούς 16 ιντσών με πορτοκαλί μπουλόνια, καθώς και διαγώνιες ρίγες στο πίσω μέρος. Ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα (οποιοδήποτε από τα χρώματα που διατίθενται για το Twingo Z.E. συν το νέο Valencia Orange), οι ρίγες θα είναι είτε λευκές και γκρι, είτε πορτοκαλί και γκρι.
 
Το Twingo Z.E. Vibes διαθέτει επίσης ένα ειδικό γραφικό στο δεξί πίσω φτερό πάνω από τη θύρα φόρτισης, συμβολίζοντας μια μπαταρία. Τέλος τα νέα εξωτερικά χαρακτηριστικά ολοκληρώνονται με την ονομασία της έκδοσης που έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος των πίσω θυρών.
 
Περνώντας στο εσωτερικό, ακριβώς πάνω από την οθόνη 7 ιντσών του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, θα παρατηρήσει κανείς πως οι ρίγες που είδαμε νωρίτερα στις πόρτες, κάνουν και εκεί την εμφάνισή τους. Επιπλέον, τα καθίσματα έρχονται σε αποκλειστικό φινίρισμα με ταπετσαρία από δέρμα και ύφασμα με πορτοκαλί ραφές, που βλέπουμε και στις πόρτες, ενώ ίδιου χρώματος είναι και η βάση του επιλογέα ταχυτήτων.
 
Η Renault θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του Twingo Z.E. Vibes στη Γαλλία το Σεπτέμβριο, μαζί με το κανονικό Twingo Z.E. Θυμίζουμε πως το ηλεκτρικό μοντέλο έχει αυτονομία 180 χιλιομέτρων με το ηλεκτρικό μοτέρ να αποδίδει 81 άλογα και 160 Νm ροπής.