Η εξέλιξη της νέας Porsche 911 Turbo συνεχίζεται.

Οι εικόνες δείχνουν κάποια πρωτότυπα της 911 Turbo να δοκιμάζονται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Όπως μπορείτε να δείτε μαζί με τη νέα 911 Turbo Cabriolet απεικονίζεται και ο επαγγελματίας οδηγών αγώνων, Joerg Bergmeister.

Εικόνες της νέας Porsche 911 Turbo

2.745 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

Η εξέλιξη της νέας Porsche 911 Turbo συνεχίζεται και η γερμανική φίρμα για να μετριάσει κάπως την αγωνία των φίλων του αυτοκινήτου, αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από τις δοκιμές των πρωτοτύπων.

Για την κίνηση αυτή η Porsche χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό της στο instagram, δημοσιεύοντας τις εικόνες που δείχνουν κάποια πρωτότυπα της 911 Turbo να δοκιμάζονται στη Νίκαια της Γαλλίας. Μάλιστα σε μία από αυτές όπως μπορείτε να δείτε μαζί με τη νέα 911 Turbo Cabriolet απεικονίζεται και ο επαγγελματίας οδηγών αγώνων, Joerg Bergmeister.
 
Επίσημες πληροφορίες για τη νέα Porsche 911 Turbo δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως φήμες, οι οποίες αναφέρουν πως η Turbo S θα τροφοδοτείται από τον twin-turbo 3,8 λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει 649 ίππους και 799 Nm ροπής. Όπως προαναφέραμε το στοιχείο αυτό παραμένει ως φήμη, όμως σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως η εκδόσεις Turbo θα έχουν περισσότερους από 600 ίππους ισχύ.
 
Οι χρόνοι που έχουν ακουστεί αναφέρουν, 0-96 χλμ./ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 329 χλμ./ώρα, μιλώντας πάντα για την 911 Turbo. Τέλος να σημειώσουμε πως η 911 Turbo θα είναι επίσης εφοδιασμένη με σύστημα τετρακίνησης ως στάνταρ, καθώς και ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

NEO PROACE
NISSAN