Εικόνες οι οποίες φαίνεται να δείχνουν τη νέα Buggatti Chiron Divo διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Είναι αυτή η Chiron Divo;

2.515 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2018)

Εικόνες οι οποίες φαίνεται να δείχνουν τη νέα Buggatti Chiron Divo διέρρευσαν στο διαδίκτυο απασχολώντας τους απανταχού φίλους του αυτοκινήτου. Δείτε περισσότερα.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η Buggatti ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μία περιορισμένης έκδοσης  Chrion που θα ονομάζεται Divo, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα κάποια εικόνα του ισχυρού αυτοκίνητου.
 
Ωστόσο σήμερα μέσω του Instagram κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία ανάρτηση, η οποία φέρεται να δείχνει την Buggatti Chiron Divo, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.
 
Κοιτάζοντας την εικόνα βλέπουμε τους δύο προφυλακτήρες να μην έχουν αλλαγές σε σχέση με τη Chiron που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, ωστόσο διαφορετικής σχεδίασης είναι τα φωτιστικά σώματα τόσο στο μπροστά όσο καις το πίσω μέρος. Αν αυτή είναι ή όχι η νέα Divo θα το μάθουμε όταν το μοντέλο κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Pebble Beach.
Εκεί, όπως έχει ενημερώσει η εταιρεία, αναμένεται να δούμε ένα αυτοκίνητο «του οποίου ο δυναμικός χαρακτήρας θα υπογραμμιστεί από μια νέα, ισχυρή γλώσσα σχεδιασμού, καθώς το hypercar θέλει να συγκινήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».
 
Εκτός από το ενημερωμένο styling, η νέα Bugatti θα είναι ελαφρύτερη από την τρέχουσα Chiron και φυσικά, το ακραίο hypercar θα έρθει με μια εξίσου ακραία τιμή 5 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς φόρο) στην Ευρώπη, κατασκευάζοντας μόλις 40 μονάδες!!!
   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda