Tο Proceed θα έχει και μια έκδοση GT που θα εξοπλίζεται με έναν 1.600άρη turbo κινητήρα με απόδοση γύρω στους 200 ίππους.

Η επιθετική στρατηγική της Kia συνεχίζεται.

Kατάσκοποι έδωσαν στην δημοσιότητα μια σειρά από νέες φωτογραφίες που λέγεται πως δείχνουν το Proceed GT.

Eίναι αυτό το Proceed GT;

2.087 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2018)

Αναφορές κάνουν λόγο ότι το μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το Proceed GT που θα αποτελέσει μια πιο σπορ εκδοχή του Ceed Sportswagon με την απόδοση του να φτάνει μέχρι τα 200 άλογα.

Η επιθετική στρατηγική της Kia συνεχίζεται καθώς εκτός από νέο Ceed, κατάσκοποι έδωσαν στην δημοσιότητα μια σειρά από νέες φωτογραφίες που λέγεται πως δείχνουν το Proceed GT, ένα νέο μοντέλο δηλαδή που θα βασίζεται στο Proceed concept που παρουσιάστηκε στην περσινή Έκθεση της Φρανκφούρτης και αναμένεται να αποτελέσει μια πιο σπορτίφ επιλογή δίπλα σε αυτή του Ceed Sportswagon.

H διαφορά τους θα είναι ότι το Proceed θα έχει και μια έκδοση GT που θα εξοπλίζεται με έναν 1.600άρη turbo κινητήρα με απόδοση γύρω στους 200 ίππους αλλά σε αντίθεση με τα Ν μοντέλα της «αδερφής» Hyundai, δεν θα είναι τόσο σπορ και ικανή σε δρόμο και στην πίστα.
 
Όσον αφορά τα υπόλοιπα μηχανικά σύνολα του Proceed, αναμένεται να λάβει δάνειο την πλειοψηφία των μοτέρ βενζίνης και diesel του Ceed. Το νέο μοντέλο θα προσφέρεται με τρία μοτέρ βενζίνης και έναν κινητήρα πετρελαίου σε δύο εκδόσεις. Στην βάση της βενζίνης θα υπάρχει ο 1.400άρης MPi απόδοσης 100 ίππων με το επόμενο βήμα να είναι ο 1.000αρης Τ-GDi με ιπποδύναμη 120 άλογα. Στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται ένα νέο μοτέρ 1.400 κ.εκ Τ-GDi με απόδοση 140 άλογα. Στo diesel, η μοναδική επιλογή θα είναι ο 1,6 λίτων CRDi σε δύο εκδόσεις 115 και 136 ίππων. Όλα τα μηχανικά σύνολα θα συνεργάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με τον νέο 1.400άρη των 140 ίππων και το diesel μοτέρ να γίνονται διαθέσιμα και με ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Mercedes
test center