• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η παραγωγή του Kia Venga Crossover θα περιοριστεί στις 200 μονάδες και η τιμή εκκίνησής του θα είναι στις 19.700 ευρώ.

Το νέο πόνημα των Κορεατών μπορεί να παραγγελθεί με δύο μοτέρ ισχύος 92 ίππων. Το πρώτο είναι ένα 1.400άρι turbodiesel σύνολο, ενώ το δεύτερο είναι bi-fuel 1,4 λτ.

Οι αισθητικές διαφορές με το «κανονικό» Venga έχουν να κάνουν στις ποδιές στους προφυλακτήρες, τα πλαστικά πλευρικά προστατευτικά, στους τροχούς των 17 ιντσών και στους τροποποιημένους προβολείς ομίχλης.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνονται οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, η συνδεσιμότητα Bluetooth και το λογότυπο «Crossover» στο πίσω τμήμα του.

Έκδοση Crossover για το Kia Venga

5.990 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/7/2014

Μια περιορισμένης παραγωγής special έκδοση του compact MPV μοντέλου της παρουσίασε η Kia, το Venga Crossover, το οποίο θα κατασκευαστεί σε 200 μόλις αντίτυπα.

 
Το Kia Venga Crossover βασίζεται στην έκδοση Active του compact MPV της εταιρείας. Οι αισθητικές διαφορές με το «κανονικό» Venga έχουν να κάνουν στις ποδιές στους προφυλακτήρες, τα πλαστικά πλευρικά προστατευτικά, στους τροχούς των 17 ιντσών και στους τροποποιημένους προβολείς ομίχλης. Στον στάνταρ εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνονται οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, η συνδεσιμότητα Bluetooth και το λογότυπο «Crossover» στο πίσω τμήμα του.

Το νέο πόνημα των Κορεατών μπορεί να παραγγελθεί με δύο μοτέρ ισχύος 92 ίππων. Το πρώτο είναι ένα 1.400άρι turbodiesel σύνολο, ενώ το δεύτερο είναι bi-fuel 1,4 λτ., φτιάχτηκε σε συνεργασία με την BRC και προσφέρει στο όχημα μια αυτονομία της τάξης των 1.300 χλμ.

Η παραγωγή του Kia Venga Crossover θα περιοριστεί στις 200 μονάδες και η τιμή εκκίνησής του θα είναι στις 19.700 ευρώ.