• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εμπνευσμένη από την Quadrifoglio Verde, η έκδοση QV Line θα διατίθεται με τον diesel κινητήρα 1.6 JTDM-2 105hp, αλλά και με το σύνολο βενζίνης 1.4 170hp.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ πεντάλ αλουμινίου και μαύρο δέρμα με λευκές ραφές στο τιμόνι, στο χειρόφρενο και στο μοχλό ταχυτήτων.

Τα καθίσματα της QV Line είναι επενδυμένα από δέρμα και Alcantara, ενώ φέρουν το λογότυπο της Alfa Romeo στην πλάτη τους.

Η έκδοση QV Line θα ξεχωρίζει από το λογότυπο QV Line, τα σκούρα κρύσταλλα, το στιλπνό φινίρισμα στη γρίλια, τα καλύμματα των καθρεφτών, τις χειρολαβές των θυρών και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης.

Έκδοση QV Line για την Alfa Romeo Giulietta

Διαβάστηκε από 6810 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2014

Υιοθετώντας τη λογική της Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde, λανσάρεται και η εξοπλιστική έκδοση QV Line, η οποία προσφέρει σε πιο προσιτή τιμή τα βασικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας Alfa.

 
Με αφορμή το λανσάρισμα της κορυφαίας Giulietta Quadrifoglio Verde, η Alfa Romeo παρουσιάζει την ειδική σειρά για τη Giulietta που θα ονομάζεται «QV Line». Εμπνευσμένη από την Quadrifoglio Verde, η έκδοση QV Line θα διατίθεται με τον diesel κινητήρα 1.6 JTDM-2 105hp, αλλά και με το σύνολο βενζίνης 1.4 170hp.

Η νέα σειρά «QV Line» θα έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό κοινά στοιχεία με την έκδοση Quadrifoglio Verde τόσο στην εξωτερική σχεδίαση, όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου. Για να τονιστεί η μοναδικότητα της νέας σειράς, η «QV Line» θα διατίθεται αποκλειστικά στο ματ γκρι χρώμα που αποτέλεσε το χρώμα λανσαρίσματος της νέας Quadrifoglio Verde στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Εξωτερικά, θα ξεχωρίζει από το λογότυπο QV Line, τα σκούρα κρύσταλλα, το στιλπνό φινίρισμα στη γρίλια, τα καλύμματα των καθρεφτών, τις χειρολαβές των θυρών και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης (που είναι σκουρόχρωμοι), όπως και τις κόκκινες δαγκάνες φρένων από τη Brembo στους τροχούς των 18 ιντσών σε σχέδιο turbine και σκούρο φινίρισμα.

Εσωτερικά θα περιλαμβάνει ένα νέο μαύρο δερμάτινο τιμόνι με λευκές ραφές, σπορ πεντάλ αλουμινίου, δερμάτινη λαβή με λευκές ραφές για το χειρόφρενο και το μοχλό ταχυτήτων, καθίσματα από δέρμα και Alcantara με λογότυπο Alfa Romeo στην πλάτη, σκουρόχρωμο διάκοσμο και εσωτερική επένδυση θυρών σε μαύρο χρώμα, ειδικά μαρσπιέ θυρών και ειδική επένδυση σε ταμπλό, θύρες και κεντρική κονσόλα.

Ο βασικός εξοπλισμός της σειράς «QV Line» βασίζεται στην έκδοση Distinctive, επιπλέον της οποίας η QV Line θα διαθέτει κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και πίσω υποβραχιόνιο. Η τιμή θα ξεκινάει από 25.470 ευρώ με όφελος απόσυρσης και αφορά τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 105hp. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ειδικό ματ γκρι χρώμα η αξία του οποίου ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.