Την γκάμα των SUV μοντέλων της μεγάλωσε η Jaguar, προσφέροντας στην F-Pace ακόμα περισσότερη δύναμη μέσω της ισχυρής έκδοσης SVR, αλλά και νέα χαρακτηριστικά σε όλες τις εκδόσεις.

Η βρετανική φίρμα εξόπλισε το μοντέλο με επιπλέον συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Η τιμή της Jaguar F-Pace για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινά από τις 36.520 λίρες (41.300 ευρώ περίπου).

Η νέα έκδοση SVR.

Έκδοση SVR για την F-Pace

2.828 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

Την γκάμα των SUV μοντέλων της μεγάλωσε η Jaguar, προσφέροντας στην F-Pace ακόμα περισσότερη δύναμη μέσω της ισχυρής έκδοσης SVR, αλλά και νέα χαρακτηριστικά σε όλες τις εκδόσεις.

Ξεκινώντας από τον κινητήρα, η νέα Jaguar F-Pace SVR έχει κάτω από το καπό τον υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 550 ίππους και της επιτρέπει να φτάσει από στάση τα 96χλμ./ώρα σε 4.1 δευτερόλεπτά, πριν ο οδηγός δει στο κοντέρ τα 283 χλμ./ώρα που είναι και η μέγιστη ταχύτητα.
 
Ωστόσο η έκδοση SVR δεν είναι και η μοναδική προσθήκη που έκανε η βρετανική φίρμα στην F-Pace, καθώς εξόπλισε το μοντέλο με επιπλέον συστήματα υποβοήθησης οδηγού μεταξύ των οποίων ένα προσαρμοζόμενο Cruise Control, το σύστημα Stop & Go, αλλά και ένα σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει τα φρένα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα μέχρι 160 χλμ./ώρα.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών εγκαθίσταται σε μία οθόνη 10 ιντσών που βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ στην καμπίνα έχουν πάρει θέση μεταλλικά πεντάλ και διακοσμητικά χαρακτηριστικά από ίνες άνθρακα που βρίσκονται στο εσωτερικό των θυρών, ενώ η φίρμα ενημερώνει πως όλες οι βενζινοκίνητες εκδόσεις έχουν ενισχυθεί με ένα φίλτρο σωματιδίων.
 
Κατά την παρουσίαση των αλλαγών που υπήρξαν στο βρετανικό SUV, έκανε δηλώσεις ο Nick Collins, διευθυντής γραμμής οχημάτων, ο οποίος τόνισε «Έχουμε ενημερώσει το δημοφιλές SUV με βελτιωμένη τεχνολογία ασφαλείας, πρόσθετα χαρακτηριστικά ευκολίας και βελτιωμένη εσωτερική άνεση».
 
Τέλος αναφορικά με το κόστος, η τιμή της Jaguar F-Pace για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινά από τις 36.520 λίρες (41.300 ευρώ περίπου), με την εταιρεία να δέχεται ήδη παραγγελίες.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw