Το αντίο στην τρέχουσα Rolls-Royce Ghost με την Zenith Collection.

Μόλις 50 μονάδες της Rolls-Royce Ghost Zenith Collection θα κατασκευαστούν.

Η έκδοση Zenith Collection επίσης αποτίει φόρο τιμής στην αρχική 1907 Silver Ghost, φέροντας μοναδικά κεντήματα στα πίσω καθίσματα.

Έκδοση «αντίο» στη Rolls-Royce Ghost

3.123 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2019)

Η τρέχουσα γενιά της Rolls-Royce Ghost οδεύει προς το τέλος της και η μάρκα λέει το δικό της αντίο σε αυτή με μια ειδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ονομάζεται Zenith Collection και όπως είναι φυσικό θα παραχθεί σε μικρό αριθμό μονάδων.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωστοποίησε η μάρκα μόλις 50 μονάδες της Rolls-Royce Ghost Zenith Collection θα κατασκευαστούν, με την κάθε μία από αυτές να έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ώστε να θυμίζει την προ δεκαετίας άφιξη του πρωτότυπου 200EX στο οποίο βασίστηκε η Ghost. Από κει και πέρα ένα αναμνηστικό καπάκι με το σήμα της μάρκα θα βρίσκεται στο πάνω μέρος του περιστροφικού επιλογέα στη κεντρική κονσόλα, ενώ στο σήμα της Rolls-Royce θα είναι χαραγμένο το όνομα της έκδοσης.
 
Παράλληλα, στην ειδικά σχεδιασμένη κεντρική κονσόλα θα υπάρχει μία μικρή ταμπέλα που θα ενημερώνει για τη σπανιότητα του μοντέλου. Μένοντας στο εσωτερικό η διάτρητη ταπετσαρία θα βρίσκεται στις πόρτες, ενώ παρόντας θα είναι τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, όπως και τα μεταλλικά.
 
Η έκδοση Zenith Collection επίσης αποτίει φόρο τιμής στην αρχική 1907 Silver Ghost, φέροντας μοναδικά κεντήματα στα πίσω καθίσματα, όπου το σχέδιο εμπνέεται από τον πρόγονο της Ghost. Τελειώνοντας με το εσωτερικό να πούμε πως αυτοί που θα επιλέξουν την έκδοση με το μεγαλύτερο μεταξόνιο θα δουν στην οροφή του μοντέλου 1.340 μικρά φώτα, τα οποία δίνουν την εντύπωση έναστρου ουρανού.
 
Τέλος για το εξωτερικό μέρος η Rolls-Royce θα προσφέρει τρεις συνδυασμούς χρωμάτων. Η πρώτη θα έχει σκούρο κόκκινο χρώμα (Bohemian Red) με μαύρο καπό (Black Diamond), μπλε χρώμα (Iguazu Blue) με λευκό καπό (Andalusian White) και ασημένιο χρώμα (Premiere Silver) με επίσης λευκό καπό (Arctic White).
 
Το κόστος απόκτησης δεν έχει γίνει γνωστό.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center