Με ένα προωθητικό σκίτσο, η Hyundai μας ανοίγει την όρεξη για το i20 Coupe, η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης άνοιξης.

Με ένα προωθητικό σκίτσο, η Hyundai μας ανοίγει την όρεξη για το i20 Coupe, η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης άνοιξης.

Έκδοση coupe για το Hyundai i20

7.595 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2014)

Το Hyundai i20 Coupe, σε αντίθεση με το 1ης γενιάς 3θυρο μοντέλο, θα διαθέτει έναν ξεκάθαρα νεανικό και coupe «χαρακτήρα». Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης άνοιξης.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο, στο οποίο απεικονίζεται η coupe εκδοχή του i20. Στο σημείο αυτό πρέπει να υπενθυμίσουμε, πως το 1ης γενιάς κορεάτικο μικρό μοντέλο, έβγαινε τόσο σε 5θυρη όσο και σε 3θυρη έκδοση, οι οποίες όμως δεν διαφοροποιούνταν σημαντικά σε αισθητικό επίπεδο. Το 2ης γενιάς μοντέλο, πάλι, λανσαρίστηκε μονάχα ως 5θυρο hatchback, αλλά στη νέα 3θυρη εκδοχή του, η Hyundai αποφάσισε να προσδώσει στο μοντέλο της ένα κανονικό coupe «χαρακτήρα».Για αυτό και θα ονομάζεται Hyundai i20 Coupe, ενώ προκειμένου να τονιστεί η διαφορετικότητά του, τοποθετήθηκε ένας σπορ πίσω προφυλακτήρας και ένα σπόιλερ οροφής, με τη σχεδίαση της οροφής και των πίσω παράθυρων, να έχει αλλάξει. Όπως και το 5θυρο μοντέλο, το i20 Coupe εξελίχθηκε και σχεδιάστηκε στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδίασης της Hyundai, στο Russelsheim της Γερμανίας. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον προσεχή Φεβρουάριο, ενώ η διάθεσή του θα εκκινήσει ένα-δυο μήνες αργότερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto