O σχεδιαστής Aksyonov Nikita είναι υπεύθυνος για αυτό το σχέδιο.

Στο πίσω μέρος η εμφάνιση είναι σχεδόν παρόμοια με αυτή της υπάρχουσας Ferrari.

Έκδοση της Ferrari FXX-K Evo για το δρόμο;

2.376 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2018)

Ίσως μία από τις πιο ιδιαίτερες Ferrari που μπορεί να αγοράσει κάποιος να είναι η FXX-K Evo που βασίζεται στη LaFerrari. Ωστόσο το γεγονός πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν μπορεί να οδηγηθεί στο δρόμο να αποτελεί έναν ανασταλτικό παράγοντα. Αν όμως δημιουργούνταν μια έκδοση για το δρόμο;

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής φέρνοντας στη δημοσιότητα το σχέδιό του για την πρώτη FXX-K Evo, η οποία θα είναι νόμιμη να κυκλοφορήσει στους δημόσιους δρόμους.
 
Όπως είναι λογικό ο σχεδιαστής Aksyonov Nikita, που είναι υπεύθυνος για αυτό το σχέδιο, για να κάνει το μοντέλο νόμιμο για το δρόμο, προχώρησε σε κάποιες τροποποιήσεις, όπως η προσθήκη φωτιστικών σωμάτων, τα οποία δεν διαθέτει η εργοστασιακή FXX-K Evo, ενώ φαίνεται σαν να έχει μεγαλώσει ελαφρός η απόσταση του μοντέλου από το δρόμο.
Σε ότι αφορά το πίσω μέρος η εμφάνιση είναι σχεδόν παρόμοια με αυτή της υπάρχουσας Ferrari, ωστόσο και εκεί βλέπουμε τα φωτιστικά σώματα να είναι πιο έντονα, κάτι απαραίτητο για την οδική άδεια του μοντέλου.
 
Ακόμα και με αυτές τις μικρές αλλαγές το ιταλικό μοντέλο παραμένει ένα πραγματικό «εργαλείο», με την ισχύ του εργοστασιακού μοντέλου να προέρχεται από ένα V8 biturbo κινητήρα 6.2 λίτρων που προσφέρει 1.063 ίππους και 900Nm ροπής με την τελική του ταχύτητα να υπολογίζεται περίπου στα 349 χλμ./ώρα.  

VW CRAFTER LEASEPRO
test center