Μία πιο οικονομική έκδοση του Cooper αλλά με πρόσθετο εξοπλισμό προσφέρει σε φοιτητές η ΜΙΝΙ.

ΜΙΝΙ Cooper μόνο για φοιτητές

3.042 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2018)

Μία πιο οικονομική έκδοση του Cooper αλλά με πρόσθετο εξοπλισμό προσφέρει σε φοιτητές η ΜΙΝΙ.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσης της η φίρμα είναι πλέον διαθέσιμη μία πιο οικονομική έκδοση του hardtop ΜΙΝΙ Cooper, την οποία και ονόμασε Oxford Edition, έχοντας υιοθετήσει το όνομα ενός από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια της Βρετανίας, αυτό της Οξφόρδης.
 
Αυτό δεν συνέβη τυχαία καθώς το Mini Cooper Oxford Edition είναι διαθέσιμο σε φοιτητές εγγεγραμμένους σε αναγνωρισμένο σχολείο διάρκειας δύο ή τεσσάρων ετών, μεταπτυχιακούς φοιτητές και άτομα που αποφοίτησαν από το κολλέγιο κατά το τελευταίο έτος, όμως δυστυχώς για τους Έλληνες φοιτητές θα διατεθεί μόνο στην αγορά των ΗΠΑ.
Το Mini Cooper Oxford Edition βασίζεται στη βασική έκδοση, ωστόσο είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά από τον κατάλογο του προαιρετικό εξοπλισμού, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι 17άρες ζάντες, τα θερμαινόμενα καθίσματα και η πανοραμική ηλιοροφή. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, κάτω από το καπό βρίσκεται το μηχανικό σύνολο των 1.5 λίτρων που προσφέρει 136 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί με εξατάχυτο χειροκίνητο ή  αυτόματο κιβώτιο, με το τελευταίο να προσαρμόζεται δωρεάν. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο εκδόσεις (δυο και τέσσερις πόρτες) είναι διαθέσιμες, ωστόσο στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει ένα επιπλέον κόστος της τάξης των 1.000 δολαρίων (863 ευρώ περίπου).
 
Τέλος η φίρμα αναφέρει πως ο πρόσθετος εξοπλισμός που διαθέτει η εν λόγω έκδοση και δεν χρεώνεται αγγίζει το ποσό των 6.900 δολαρίων (περίπου 6.000 ευρώ), ενώ το κόστος του μοντέλου ανέρχεται στις 19.750 δολάρια (17.000 ευρώ περίπου) για τη 2θυρη έκδοση και 20.750 δολάρια (περίπου 18.000 ευρώ) για την 4θυρη.
 
Για τους Έλληνες φοιτητές στην Αμερική που ονειρεύονται την απόκτηση ενός ΜΙΝΙ Cooper ίσως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία.  

PEIRAIOS LEASING
test center