Έκλεβε SMART για ανταλλακτικά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έκλεβε SMART για ανταλλακτικά.

Έκλεβε SMART και τα έκανε ανταλλακτικά για το συνεργείο του

3.262 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2017)

Συνελήφθη 33χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου, μέλος εγκληματικής ομάδας που έκλεβε Smart, τα έκανε κομμάτια και τα πούλαγε σαν ανταλλακτικά.

Συνελήφθη στις 12-1-2017 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ένας 33χρονος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που έκλεβε οχήματα μάρκας Smart ενώ διακινούσε και ποσότητες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Πλήθος κλεμμένων ανταλλακτικών.

Πλήθος κλεμμένων ανταλλακτικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τον τελευταίο καιρό είχε διαπιστωθεί δράση εγκληματικής ομάδας που έκλεβε ή αφαιρούσε εξαρτήματα από οχήματα Smart κυρίως στα Νότια προάστια. Με τα κρούσματα να αυξάνονται, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής συγκρότησε ειδική ομάδα, προκειμένου να εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκε ότι στη Γλυφάδα λειτουργούσε συνεργείο αυτοκινήτων δίχως άδεια λειτουργίας, που επισκεύαζε αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου, χρησιμοποιούσε ανταλλακτικά-μηχανικά μέρη και αξεσουάρ που ανήκαν σε κλεμμένα Smart που είχε αποσυναρμολογήσει με τους συνεργούς του.

Στο συνεργείο καθώς και στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, δύο μοτοσυκλέτες, πλήθος ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ Smart και τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την κλοπή αυτοκινήτων.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από τους αστυνομικούς εξωτερικά του συνεργείου, εντοπίσθηκε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 33χρονου, εντός του οποίου βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους τριάμισι κιλών, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών κατάλληλων για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς που δραστηριοποιείτο και στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, απέκρυπτε αυτά στο αυτοκίνητο εξωτερικά του συνεργείου, προκειμένου να αποφευχθεί ο εντοπισμός τους σε πιθανή έρευνα στην οικία του.

Ο 33χρονος είχε και κατά το παρελθόν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα και σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία είχε καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER