Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Jeffersonville, της Indiana.

Εξωγήινοι υπάρχουν και οδηγούν UFO (+vid)

2.949 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2018)

Πόσες και πόσες συζητήσεις έχουν γίνει για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και αν έχουν επισκεφθεί το δικό μας πλανήτη. Πλέον όπως θα διαπιστώσετε και στο συγκεκριμένο θέμα είναι γεγονός πως οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας και μάλιστα οδηγούν τα UFO στους δημόσιος δρόμους!

Αυτό θα μπορέσει να πει κανείς αν δει το παρακάτω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου που δείχνει ένα αυτοσχέδιο UFO, όχι ιπτάμενο αλλά με ρόδες, να κινείται κανονικά στο εθνικό οδικό δίκτυο των ΗΠΑ.
 
Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Jeffersonville, της Indiana, όταν ένας τύπος με αρκετή δόση χιούμορ όπως φαίνεται, έβγαλε βόλτα ένα όχημα στο οποίο είχε δώσει τη μορφή UFO, ενώ ο ίδιος ντυμένος εξωγήινος βρισκόταν στη θέση του οδηγού. Το νέο μοντέλο-UFO λοιπόν που λάνσαρε ο Αμερικανός μπορούμε να πούμε ότι όντως είναι ένα θέαμα που τραβά την προσοχή, ωστόσο θα πρέπει να σταθούμε και στο κατά πόσο ασφαλές ή αν θέλετε καλύτερα το πόσο επικίνδυνο είναι (για όλους) να κυκλοφορεί αυτό το όχημα και μάλιστα στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητόδρομου.
Προφανώς και δεν πληροί κανένα από τα μέτρα ασφαλείας, ενώ του λείπουν βασικά χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα οι πλευρικοί καθρέφτες (θα μπορούσαμε να πούμε ένα σωρό). Κάνοντας αυτή τη πολύ σημαντική επισήμανση επιστρέφουμε στο αστείο του πράγματος και σας αφήνουμε να απολαύσετε το στιγμή που το κινητό ενός οδηγού κατέγραψε την... επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη Γη.
 

Toyota
moto