Τις επιτρεπόμενες εκπομπές ρύπων ξεπερνάει η Porsche Cayenne V6 TDI.

Τις επιτρεπόμενες εκπομπές ρύπων ξεπερνάει η Porsche Cayenne V6 TDI.

Εκτός ορίων η Cayenne

4.665 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Τις επιτρεπόμενες εκπομπές ρύπων ξεπερνάει η Porsche Cayenne V6 TDI, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».

Το γερμανικό μέσο αναφέρει ότι οι δοκιμές, που έδωσαν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έγιναν από το ινστιτούτο δοκιμών TUV Nord, ενώ φιλοξενεί και δηλώσεις του επικεφαλής των δοκιμών Helge Schmidt.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


«Οι εκπομπές σε αυτή τη δοκιμή ήταν υψηλότερες από τα επιτρεπτά όρια για αυτό το είδος αυτοκινήτου. Με αυτές τις τιμές, το αυτοκίνητο δεν θα είχε εγκριθεί από τις αρχές», ήταν τα λόγια του επικεφαλής.
Ωστόσο, βασιζόμενοι πάντα στις αναφορές του «Der Spiegel», η εταιρεία απάντησε πως τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δοκιμής κρίνονται ασαφή, καθώς έχουν επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως η θερμοκρασία, η ταχύτητα και το φορτίο του κινητήρα, τα οποία επηρεάζουν τις εκπομπές του οχήματος.

Τέλος να σημειώσουμε πως, τα πετρελαιοκίνητα Porsche Cayenne με τον 3.0 λίτρων TDI κινητήρα του VW γκρουπ, κατασκευής από το 2013-2016, είχαν ήδη ανακληθεί ως μέρος του διεξαγόμενου σκανδάλου Dieselgate.        
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
test center