• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ετήσιο τουρνουά Junior Cup θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην 28χρονη ιστορία του τις ομάδες U19 των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού και της Vikingur Reykjavik από την Ισλανδία.

Ο ΠΑΟ στο Mercedes Junior Cup

Διαβάστηκε από 1422 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2017
 

Από τις 5 έως τις 6 Ιανουαρίου 2018, το Mercedes-Benz Junior Cup θα φιλοξενήσει την ελίτ των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Ποια είναι η ελληνική ομάδα που θα πάρει μέρος;

Από τις 5 έως τις 6 Ιανουαρίου 2018, το Mercedes-Benz Junior Cup στο Glass Palace της περιοχής Sindelfingen στη Στουτγάρδη θα φιλοξενήσει την ελίτ των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Το ετήσιο τουρνουά Junior Cup θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην 28χρονη ιστορία του τις ομάδες U19 των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού και της Vikingur Reykjavik από την Ισλανδία.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό και την Ισλανδική Vikingur Reykjavik, οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά είναι οι TSG 1899 Hoffenheim, τρεις φορές φιναλίστ του Γερμανικού Πρωταθλήματος από το 2014 – 2016, η VfB Stuttgart, η 1. FCKöln και η Hertha BSC Bερολίνου, καθώς και οι νεαροί παίκτες της FC Bayern Mονάχου. Η Γερμανική ομάδα των ρεκόρ, επιστρέφει στο Glass Palace για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια με τον παίκτη Manuel Wintzheimer, ο οποίος έχει ήδη καθίσει στον πάγκο των αναπληρωματικών της βασικής ομάδας μαζί με τους επαγγελματίες στο Champions League!
 
Οι Ισλανδοί κυπελλούχοι του U19, Vikingur Reykjavik θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους– μία χώρα που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έκλεψε τις εντυπώσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Με τη συμμετοχή της ομάδας του Παναθηναϊκού, η Ελλάδα θα έχει για πρώτη φορά παρουσία στο συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ παρούσα στη Στουτγάρδη θα είναι και η Ελβετική Grasshopper Club της Ζυρίχης.

Στη διάρκεια του 28χρονουτουρνουά, 29 συμμετέχοντες στο Mercedes-Benz Junior Cup κατάφεραν αν ανελιχθούν στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας – με πιο πρόσφατες προσθήκες αυτές του Joshua Kimmich και του Kevin Trapp. Συνολικά, πάνωαπό100 παίκτες που συμμετείχαν στο τουρνουά έγιναν μέλη των αντίστοιχων Εθνικών Ομάδων της χώρας τους μετά τη συμμετοχή τους στο JuniorCup.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ