Στην εικόνα βλέπετε πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για την επερχόμενη Mercedes Maybach GLS.

Tο επερχόμενο SUV πολυτελείας θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τον V8 4,0 λίτρων twin-turbo.

Εντός του 2019 η νέα Mercedes-Maybach GLS

2.196 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2019)

Τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των εξαιρετικά πολυτελών SUV αναμένεται να μεγαλώσει σύντομα η Mercedes, η οποία θα παρουσιάσει την νέα Maybach GLS.


Ο ερχομός του μοντέλου αναμένεται να συμβεί μέχρι το τέλος του 2019 και οι Γερμανοί μέσω αυτής της κίνησης σκοπεύουν να «κλέψουν» τους πελάτες που στρέφονται σε επιλογές όπως η Bentley Bentayga και η Rolls Royce Cullinan.
 
Το νέο μοντέλο θα προσφέρει παρόμοια επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης με τη Maybach S-Class, τα οποία τώρα θα περάσουν και σε αμάξωμα SUV. Οι  βασικές αγορές που έχουν στο μυαλό τους να κατακτήσουν οι άνθρωποι της Mercedes είναι αυτή της Κίνας, των ΗΠΑ/ Καναδά και της Ρωσίας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως το μοντέλο δε θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη.
 
Η επερχόμενη Maybach GLS σε σχέση με την κανονική GLS θα έχει κάποιες αλλαγές στο styling με τη διαφορετική μάσκα, τους ανασχεδιασμένους προβολείς και τα πολλά μεταλλικά διακοσμητικά χαρακτηριστικά να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Παράλληλα φήμες κάνουν λόγο πως η Maybach GLS θα έχει και επιμηκυμένο μεταξόνιο που θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες.
 
Η καμπίνα θα είναι ντυμένη με ακριβά υλικά, ενώ θα προσφέρονται νέες δερμάτινες επιλογές αποκλειστικά για αυτό το μοντέλο. Να σημειωθεί πως ακόμη και τα γραφικά του συστήματος ψυχαγωγίας θα είναι μοναδικά για την έκδοση Maybach.
 
Όσο για τον κινητήρα, το επερχόμενο SUV πολυτελείας θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τον V8 4,0 λίτρων twin-turbo σε συνδυασμό με το εννέα ταχυτήτων αυτόματο κιβώτιο, αλλά και ένα σύστημα αερανάρτησης. Τέλος φήμες θέλουν τη μάρκα να ετοιμάζει και μία πιο ισχυρή έκδοση με τον V12 twin-turbo 6,0 λίτρων κινητήρα που θα αποτελεί και την κορυφαία έκδοση.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center