Φωτογραφίες μέσα από το εργοστάσιο της Mercedes-Benz διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Το ανανεωμένο γερμανικό μοντέλο διαθέτει λίγο μεγαλύτερο αεροδυναμικό διαχύτη.

H φίρμα σκοπεύει να παρουσιάσει επίσημα την ανανεωμένη C-Class στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Oι ανανεωμένες C-Class τόσο σε sedan, όσο και σε wagon έκδοση θα προσφερθούν με νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Εντυπωσιακή η ανανεωμένη Mercedes-AMG C43

2.948 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Φωτογραφίες μέσα από το εργοστάσιο της Mercedes-Benz διέρρευσαν στο διαδίκτυο, οι οποίες μεταξύ άλλων παρουσιάζουν χωρίς ίχνος καμουφλάζ την ανανεωμένη C43 AMG Δείτε περισσότερα.

Εικόνες από το εργοστάσιο της Mercedes-Benz στον Greenfields της Νοτίου Αφρικής ήρθαν στο φως της δημοσιότητας παρουσιάζοντας δύο ανανεωμένες C-Class, μεταξύ των οποίων βρίσκεται μία λευκή C63 S αλλά και μία μαύρη C43 AMG, η οποία τραβάει τα βλέμματα κυρίως με το εντυπωσιακό πίσω μέρος της.
 
Το ανανεωμένο γερμανικό μοντέλο σε σχέση με τον προ-ανανέωσης μοντέλο διαθέτει λίγο μεγαλύτερο αεροδυναμικό διαχύτη, ο οποίος ενσωματώνει τέσσερα πτερύγια με στρογγυλεμένες άκρες αντί για τρία, ενώ οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης έχουν πάρει κανονικά τη θέση τους σε ζευγάρια στα δύο άκρα.
Από κει και πέρα σε ότι αφορά το εμπρόσθιο μέρος η εταιρεία αναφέρει πως η «διαμαντένια» γρίλια θα είναι στάνταρ στο sedan μοντέλο στην έκδοση AMG-Line, με τη φίρμα να σκοπεύει να παρουσιάσει επίσημα την ανανεωμένη C-Class στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στις 6 Μαρτίου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι ανανεωμένες C-Class τόσο σε sedan, όσο και σε wagon έκδοση θα προσφερθούν με νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρξουν και Plug-in υβριδικές εκδόσεις. 

Toyota
test center