Επέκταση συνεργασίας Nissan και City Football Group

1.477 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2019)

Η Nissan και το City Football Group έχουν επεκτείνει την παγκόσμια συνεργασία τους, με τη μάρκα να παραμένει ο επίσημος αυτοκινητικός συνεργάτης του ποδοσφαιρικού επιχειρηματικού ομίλου και των ομάδων του στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις Η.Π.Α. και στην Αυστραλία.

Η επέκταση αυτής της συνεργασίας έρχεται  τη στιγμή που η ομάδα της Premier League του City Football Group, Manchester City, ετοιμάζεται για να φτάσει στην Ιαπωνία, για το τελευταίο σκέλος της προετοιμασίας της στην Ασία. Η συγκεκριμένη  περιοδεία κορυφώνεται με ένα sold out αγώνα στις 27 Ιουλίου,  στο στάδιο Nissan στη Yokohama, όπου η ομάδα θα αγωνιστεί με τη Jokohama F. Marinos της J-League (η οποία ανήκει στη Nissan και στην οποία το City Football Group, κατέχει μειοψηφικό μερίδιο).
 
Η Nissan και το  City Football Group είναι συνεργάτες από το 2014. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ήταν ο πρώτος συνεργάτης του City Football Group, δουλεύοντας  με την Manchester City, την New York City FC, καθώς και με την Melbourne City FC.
 
Στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεργασίας, ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola, «χρίστηκε» πρεσβευτής της Nissan. O Guardiola είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πολυβραβευμένους προπονητές του κόσμου, ο οποίος πρόσφατα θεμελίωσε το «σπάσιμο»  του ρεκόρ του συλλόγου του
για την «Fourmidables»  σεζόν,  με την Manchsester City να κερδίζει την Premier League, το FA Cup, το League Cup και το Community Shield.
 
Η Nissan θα συνεχίσει να διατηρεί μια υψηλού προφίλ παρουσία  σε όλους τους αγώνες ανδρών και γυναικών της Manchester City, στο παγκοσμίου φήμης στάδιο Etihad, καθώς και στο στάδιο Academy.  Αντίστοιχη παρουσία θα υπάρχει στα παιχνίδια της New York City FC στο Yankee Stadium, καθώς  και στους αγώνες της Melbourne City FC στο AAMI Park.

OPEL NEA MONTELA
test center