Ένα έγγραφο που διέρρευσε επιβεβαιώνει τον ερχομό της Ferrari 488 GTO.

Το έγγραφο που διέρρευσε.

Επιβεβαιώθηκε η Ferrari 488 GTO

2.572 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2018)

Ένα έγγραφο που διέρρευσε επιβεβαιώνει τον ερχομό της Ferrari 488 GTO, η οποία ωστόσο θα φέρει άλλη ονομασία.

Τα δημοσιεύματα όπου εδώ και καιρό αναφέρουν πως μέσα στο 2018 θα κάνει την εμφάνισή της η Ferrari 488 GTO επιβεβαίωσε ένα έγγραφο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας το οποίο διέρρευσε, αναφέροντας ωστόσο την ονομασία του πολυαναμενόμενου μοντέλου ως 488 Special Series Coupe.
 
Όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα το επερχόμενο μοντέλο θα έχει κάτω από το καπό τον V8 twin-turbo κινητήρα 3.9 λίτρων, ο οποίος θα συνδυάζεται  με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.
Αν και το έγγραφο δεν μας κάνει σοφότερους σχετικά με τις προδιαγραφές του μοντέλου, αν λάβουμε υπ όψιν πως οι 488 GTB και 488 Spider έχουν την ισχύ 670 ίππων και 760 Nm ροπής, τότε είναι πολύ πιθανό η 488 Special Series Coupe να φτάσει τα 700 άλογα, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται να είναι ελαφρύτερη από την GTB.
 
Αναφορικά με το ντεμπούτο του ιταλικού μοντέλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, έτσι δεν αποκλείεται η αποκάλυψη να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που η 488 δεν έρθει εξοπλισμένη με κάποια ήπια υβριδική τεχνολογία, αυτό ίσως την καταστήσει συλλεκτική, ειδικά από τη στιγμή που ο επικεφαλής της φίρμας Sergio Marchionne κατέστησε σαφές ότι όλα τα μοντέλα της Ferrari από το 2019 και μετά θα έχουν κάποια τεχνολογία ηλεκτροκίνησης.

peugeot
NISSAN