2 φωτογραφίες »

Η επίσημη εικόνα που δημοσίευσε η Opel για το πως θα μοιάζει το νέο Manta.

Επίσημο: Έτσι θα μοιάζει το νέο Opel Manta

4.717 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2021)

Η Οpel αποκάλυψε την πρώτη εικόνα για το αμιγώς ηλεκτρικό Manta που θα κάνει ντεμπούτο σε λίγα χρόνια.

Λεπτομέρειες για την στρατηγική που θα ακολουθήσει αυτήν την δεκαετία αποκάλυψε η Opel. Κεντρικό σημείο της ανακοίνωσής της ήταν πως από το 2028 και έπειτα, τα μοντέλα της θα είναι αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικά. Ένα από αυτά θα είναι το νέο Manta, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στα μέσα αυτής της δεκαετίας.


To concept για το ηλεκτρικό Manta που είχε προηγηθεί.

To concept για το ηλεκτρικό Manta που είχε προηγηθεί.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Δυστυχώς για όσους πίστεψαν πως το Manta GSe ElektroMOD Coupe που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες σε μορφή concept θα γίνει πραγματικότητα, το μοντέλο παραγωγής, εκτός του ότι θα λέγεται απλά Manta E, φαίνεται πως θα υιοθετήσει πολύ διαφορετική σχεδίαση, όπως βλέπουμε και στην παραπάνω φωτογραφία. Το νέο Manta E θα βασιστεί σε μια από τις τέσσερις νέες ηλεκτρικές πλατφόρμες του ομίλου Stellantis, με την εταιρεία να υπόσχεται πως η αυτονομία του θα είναι μεταξύ 500 και 800 χιλιομέτρων. Στην φωτογραφία βλέπουμε ένα πολύ φουτουριστικό crossover, η έκδοση παραγωγής όμως, αναμένεται να είναι πιο γήινη. Θεωρείται πολύ πιθανό όμως, πλέον, το επόμενο Manta να μεταμορφωθεί σε crossover, όπως επιτάσσει η μόδα αυτήν την εποχή…

Σημαντική εξέλιξη για την Opel αποτελεί το γεγονός πως, όπως ανακοινώθηκε, τα αυτοκίνητα της μάρκας θα γίνουν ξανά διαθέσιμα στην Κίνα, 6 και πλέον χρόνια μετά την αποχώρησή της. Η γκάμα της εκεί θα αποτελείται αποκλειστικά από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ωστόσο τα υψηλόβαθμα στελέχη της φίρμας περιμένουν πως οι πωλήσεις και τα έσοδα της μάρκας θα αυξηθούν σημαντικά, αφού η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο αυτή την στιγμή. Οι Κινέζοι μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, είναι από τους πιο φανατικούς οπαδούς των ηλεκτρικών.

Η Opel ανακοίνωσε επίσης πως ολόκληρη η γκάμα της θα «εξηλεκτριστεί» με υβριδικές εκδόσεις σε μεγάλο βαθμό από το 2024.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
test center