Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η δημιουργία ενός αγωνιστικού Space Star για την επιστροφή της Mitsubishi στο WRC.

Θέλετε να επιστρέψει η Mitsubishi στο WRC;

Επιστρέφει στο WRC η Mitsubishi

3.807 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2018)

Μετά την Toyota, που πάει πρόσω ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου WRC στους κατασκευαστές ένα μόλις χρόνο μετά την επιστροφή της, ξεκινούν τα σενάρια για το come back της Mitsubishi. Θέλετε να ξαναζήσετε εποχές α λα Τόμι Μάκινεν;

Ο πάλαι ποτέ οδηγός αγώνων της Mitsubishi, Τόμι Μάκινεν, βρίσκεται αυτή τη στιγμή επικεφαλής της Toyota Gazoo Racing που διαγράφει εξαιρετική πορεία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ φέτος. Ένα μόλις χρόνο μετά την επιστροφή της Toyota στο WRC βρίσκεται να διεκδικεί τον τίτλο κατασκευαστών με έναν από τους οδηγούς της, τον Οττ Τάνακ, να έχει τρεις σερί νίκες στα Ράλλυ Φινλανδίας, Γερμανίας και Τουρκίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο CEO της Toyota, Aki Toyoda, έχει υποσχθεί την ένταξη ενός νέου Ράλλυ στην Ιαπωνία για το πρόγραμμα του WRC την επόμενη σεζόν.
 
Αυτή η... έξαρση της Toyota, όμως, φαίνεται να έχει ταρακουνήσει τα νερά στους Ιάπωνες κατασκευαστές, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει να διαδίδονται φήμες για την επιστροφή της μάρκας, με την οποία ο Τόμι Μάκινεν είχε κερδίσει 4 σερί πρωταθλήματα στο WRC από το 1996 έως και το 1999. Φυσικά, αναφερόμαστε στη Mitsubishi, που με το Lancer Evolution πανηγύρισε συνολικά 34 νικές και πέντε παγκόσμιους τίτλους (1 κατασκευαστών το 1998 και τους 4 του Μάκινεν), όντας παράλληλα 76 φορές στο βάθρο σε 168 αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Η ιαπωνική εταιρεία, με όνομα βαρύ σαν ιστορία, λοιπόν, θα επιστρέψει σύντομα όπως όλα δείχνουν στην αγωνιστική δράση, αν συνυπολογίσουμε και την ένταξη της στη συμμαχία Renault-Nissan, δύο ονόματα που γνωρίζουν πολλά από αγώνες στην μακρόχρονη διαδρομή τους. Κλείνοντας, τονίζουμε πως, τα σχέδια για την επιστροφή της Mitsubishi στο WRC έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν πιθανή χρονιά άφιξης το 2021 με ένα αγωνιστικό Space Star, μια πρώτη γεύση του οποίου μπορείτε να πάρετε από την εικόνα του θέματος.

Εσας πως σας φαίνεται το ενδεχόμενο επιστροφής της Mitsubishi στο WRC; Θέλετε να ξαναδείτε την ιαπωνική μάρκα στο κυνήγι του τίτλου; Και, αν ναι, με ποιο αυτοκίνητο;

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI SPACE STAR